Naujų rūbų kolekcijų pristatymas pritraukė būrį žinomų veidų

Ketvirtadienio vakarą prabangiame aprangos salone „Ingrid“, įsikūrusiame Kaune, vyko šio sezono „Escada Sport“, „Escada White Label“ bei „Sonia by Sonia Rykiel“ kolekcijų pristatymas. Su naujausiomis mados tendencijomis kviestinius svečius supažindino stilistas Mantas Petruškevičius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-28 14:15, atnaujinta 2018-03-16 12:21

Mados vakarėlis sudomino daugybę žinomų žmonių ne tik iš Kauno, bet ir Vilniaus. Kolekcijų pasižiūrėti atvyko verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai, stilistė Asta Valentaitė su bičiule Asta Dagiliene, advokatės Aušra Ručienė ir Raimonda Kazlauskienė, verslininkai Domas Mašalas, Laura Bohne, Renata Zaleckienė, Jovita Žemaitienė, Asta Aksomaitienė, Gintarė Meiluvienė, architektė Jūratė Juozaitienė.

Ypatinga vakaro atmosfera mėgavosi ir šio salono vadovė Ingrida Ugianskienė bei šia proga į Kauną atvykusi „Escada“ mados namų atstovė Julia Magg.

Ateinančio sezono „Escada Sport“ kolekcija yra įkvėpta ramaus, bet šarmingo Anglijos kaimo kraštovaizdžio. Kolekcijoje nuosaikus, ramus jaukumas susijungia su gėlių ar škotiško languoto audinio raštų žaismu. Laisvalaikio rūbų linija yra jauki ir stilinga, be to, pasižymi smulkmeniškomis, prabangą kuriančiomis detalėmis.

Ypatingas dėmesys skiriamas naujai, pirmą kartą Lietuvoje pristatomai „Escada White Label“ kolekcijai — „Ingrid“ aprangos salonas yra vienintelė vieta Lietuvoje, kur galima įsigyti šios linijos drabužių. „Escada White Label“ linija yra tarsi tarpinė grandis tarp sportinės laisvalaikio ir pirmosios linijos aprangos — ne ką mažiau patogi, prabangi bei spalvinga. Kolekcija atskleidžia naują požiūrį į miesto madą, iš naujo atrandamas originalus audinio marginimas, kuriamas nerūpestingos prabangos įspūdis.

„Ingrid“ salone pristatoma ir „Sonia by Sonia Rykiel“ linija. Ši — kiek egzotiškesnė nei pirmoji „Sonia Rykiel“ linija, pasižymi alternatyvia prabangos estetika bei ryškiais tonais ir žaismingomis formomis. Naujausia šaltojo sezono kolekcija įkvėpta prancūziškos dvasios — spalvinga, originali ir, žinoma, rafinuota. Kolekciją kūrė škotų kilmės dizaineris April Chrichton. Sekančią rudens-žiemos kolekciją į savo rankas perims jau kitas dizaineris — Geraldo da Conceicao, kuris yra dirbęs su tokiais mados namais kaip „Miu Miu“, „Yves Saint Laurent“ ir „Louis Vuitton“. Tad lieka tik pasidžiaugti paskutine „April Chrichton“ linija šiems mados namams.

Kolekcijų pristatymo vakarą „Ingrid“ salono svečiai vaišinosi „Laurent Perrier“ šampanu ir rafinuotais užkandžiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.