Noras virsti tigru 54-erių vyro neatbaidė nuo drastiškų kūno korekcijų (video)

Viršutinės lūpos operacija, silikoniniai skruostai, implantai kaktoje, specialūs dantų protezai – tai tik dalis veido korekcijų, kurios padėjo amerikiečiui Danieliui Avneriui susitapatinti su kate. Visą gyvenimą mylėjęs kačių šeimos gyvūnus 54 metų vyras prieš keletą metų nusprendė, kad jo gyvenimas pasikeis, kai jis pat taps... tigru, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 8:30 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:42 AM

Nuolatinis kūno tobulinimas vyrą privertė imtis drastiškiausių veiksmų ir sudėtingiausių operacijų. D. Avnerio išvaizda aplinkiniams išties priminė katę – jis turėjo katės ausis, buvo prisiauginęs ūsus, ilgus aštrius nagus ir net uodegą. Jo veidą puošė tigro kailį primenančios tatuiruotės.

„Aš transformavausi į tigrą“, – dar anksčiau viename interviu kalbėjo programuotoju dirbęs vyras. Iš Amerikos indėnų kilęs vyras jautė ypatingą ryšį su gamta. Pasak jo, bendraudamas su vietiniais gentainiais jis pasijautė įkvėptas susitapatinti su laukiniu žvėrimi ir gyventi tigro gyvenimą.

Deja, toks savo išvaizdos darkymas atsirūgo skaudžiausiu būdu. Jo kūnas neatlaikė tokio streso – lapkričio 5 dieną D. Avneris buvo rastas negyvas savo paties namuose. Kol kas tiksli jo mirties priežastis nėra atskleista, tačiau neatmetama ir savižudybės versija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.