„Latin Grammy“ apdovanojimuose - įspūdingos suknelės ir neatleistinos aprangos klaidos

Las Vegase, JAV Nevados valstijoje, buvo išdalyti 13-ieji „Latin Grammy“ apdovanojimai. Vieni atlikėjai dėmesį bandė pelnyti demonstruodami „Grammy“ statulėles, kiti - išskirtine apranga. Vieniems tai pavyko puikiai, kitiems nelabai. Siūlome kartu apžvelgti į apdovanojimus susirinkusių ponių aprangą.

Nelly Furtado ir Marria Barracuda.<br>AP
Nelly Furtado ir Marria Barracuda.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2012-11-17 20:03, atnaujinta 2018-03-15 08:31

Dainininkės Nelly Furtado ilga šampano spalvos suknelė puikiai išryškino jos moterišką figūrą. Blizgūs raštai ir šleifas suteikė prabangos įspūdį.

Štai Marios Barracudos iš grupės JotDog negalima pagirti. Ilgas rausvas sijonas - dar pusė bėdos. Aukso spalva dekoruoti marškinėliai atidengia dainininkės bambą. Nors apnuogintas kūnas - įprastas ir gana žavus akcentas tokiuose renginiuose, Marrios Barracudos aprangą „Latin Grammy“ apdovanojimuose galima pavadinti visiška nesėkme.

Kukliai, bet skoningai buvo apsirengusi Julieta Venegas. Juodu ažūru puošta kūno spalvos suknelė puikiai derėjo su juodais aukštakulniais. Tiesa, dainininkė būtų atrodžiusi daug geriau, jei būtų vilkėjusi pėdkelnes.

Iš aktorių ir dainininkių minios išsiskyrė hip hopo atlikėja Ana Tijoux. Iš Čilės kilusi moteris pasipuošė tamsiai mėlyna suknele. Jos raštai visiems sufleravo iš kur dainininkė kilusi. Vis dėlto A. Tijoux, pasirinkusi išskirtinę suknelę, visiškai nemokėjo priderinti avalynės. Ji avėjo sportbačiais.

Aktorė ir modelis Mariann Gavelo, žinoma iš filmų „Casa de mi Padre“ ar „Born to Be a Star“, liko ištikima trumpoms ir aptemtoms suknelėms. Ko gero taip aktorė stengiasi pabrėžti, kad ji - išskirtinių sėdmenų savininkė.

Kitų pramogų pasaulio žvaigždučių siūlome jums įvertinti patiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.