Krištoliniam papuošalų spindesiui atsispiria reta moteris

Briliantai ir krištolas – puikus derinys per šventes. Taip puoštis pataria įmonių grupės „KristiAna” prekių ženklo „Swarovski” atstovė Lietuvoje ir Latvijoje Jelena Ivanova (32 m.). Ant jos rankų – ne tik sužadėtuvių žiedas su briliantu. Kad šiam nebūtų nuobodu, moteris dažnai pasirenka ir „Swarovski” kūrinį.

Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

2012-12-16 07:00, atnaujinta 2018-03-14 14:54

Daug keliaujanti ir įvairiuose renginiuose besilankanti Jelena ne kartą įsitikino, kaip žavingai moterys gali žaisti papuošalais.

„Vienos dėl saugumo savo įspūdingus briliantus saugo seife laukdamos išskirtinės progos, o kasdien puošiasi jų kopijomis. Kitos išsiskiria nežinomų dizainerių stilingais kūriniais. Trečios, kaip ir aš, dažnai renkasi „Swarovski”. Juk šios įmonės papuošalų įvairovė labai didelė”, – pasakojo pašnekovė.

Kurdama įvaizdį vilnietė derina senus ir naujus, daug kainuojančius ir nebrangius drabužius, aksesuarus bei papuošalus.

Labiausiai Jelena džiaugiasi sege iš retos kolekcijos.

Moteriai patinka subtilumas, elegancija ir rafinuotumas, bet ji įsitikinusi, kad tapti vakaro karaliene ir žibėti galima ne tik puošiantis briliantais.

Juk „Swarovski” papuošalais ne viename vaizdo klipe žėrėjo pasaulinio garso dainininkės Jennifer Lopez, Kylie Minogue, Rihanna, Britney Spears. Jais dabinosi ir aktorės Natali Portman juostoje „Juodoji gulbė” bei stilingosios serialo „Seksas ir miestas” herojės.

Spindesys vilioja ir žvaigždes

„Swarovski” vardas žinomas jau daugiau negu 100 metų. Kaip sukuriamas unikalus krištolas, atspindintis šviesą lyg briliantai, iki šiol paslaptis.

Naujos „Swarovski” parduotuvės Vilniuje, prekybos centre „Ozas”, interjeras kurtas „Crystal Forest” – krištolinio miško stiliumi. Jis lengvas, skaidrus ir šviesus.

„Swarovski” salonas – lyg spindintis svajonių pasaulis, kuriame kiekvienas galės atrasti ką nors išskirtinio ir pradžiuginti savo mylimus bei artimus žmones.

„Swarovski” juvelyrinė bižuterija skirstoma į kelias grupes. Klasikinę kolekciją sudaro subtilaus dizaino papuošalai, sukurti pagal garsių juvelyrikos namų kūrinius.

Krištolinėje kolekcijoje puikuojasi puošmenos su ne smulkiais, kaip klasikinėje, o stambiais kristalais ir visu jų formų bei spalvų grožiu.

Mados sekėjoms turėtų patikti du kartus per metus pristatoma vadinamoji riboto leidimo „Fashion” kolekcija. Joje justi dabar madinga rokeriška, baikeriška dvasia. Pavyzdžiui, švelnutės zomšinės apyrankės nusagstytos ne metalinėmis kniedėmis, o spindinčiais kristalais.

Išskirtinis šių metų projektas – tai filmo apie agentą Džeimsą Bondą garbei sukurta „Swarovski” kolekcija. Jos autorius – žymus juvelyras Stephenas Websteris.

Kolekcijoje – ir masyvūs žiedai bei auskarai, ir klastingumą bei erotiškumą išreiškiantys pakabučiai. Vienu tokių filme ir buvo pasipuošusi agento mylimoji aktorė Berenice Marlohe. Ji – „Swarovski” naujosios kolekcijos veidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.