Dizaineriai A. Pogrebnojus ir V. Simanavičiūtė pristatė suknelių ir kailinių drabužių kolekciją

„A&V“ prekės ženklo kūrėjai Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė savo kūrybos gerbėjus pradžiugino nauja kolekcija. Dizaineriai susirinkusiai publikai pademonstravo iš viso 12 modelių.

Kolekciją pristatė ir A. Pogrebnojaus žmona Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė.<br>T. Bauras
Kolekciją pristatė ir A. Pogrebnojaus žmona Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Dec 19, 2012, 12:53 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:09 PM

2013-2014 metų rudens ir žiemos kailių kolekciją sudaro paltų ir kailinių iš natūralaus kailio drabužiai moterims ir vyrams.

Be lauko drabužių, mados mylėtojai išvydo ir A. Pogrebnojaus bei V. Simanavičiūtės kurtas mažas juodas sukneles.

Kurdami naujausią drabužių kolekciją dizaineriai naudojo bebro, kiaunės, šeško, usūrinio šuns kailius, juos derino su vilnos ir šilko audiniais.

A. Pogrebnojus ir V. Simanavičiūtė, bendradarbiaudami su „Carolinakmit“, sujungė inovatyvų revoliucinį dizainą su nepriekaištingu atlikimu. Tai naujas ir gaivus požiūris į klasikinių natūralių kailių panaudojimą, išlaikant geriausias tradicijas ir suteikiant kolekcijai tik „A&V“ duetui būdingo prieskonio.

Kailiniai ne tik prabangiai atrodo, šildo kūną, bet ir išreiškia jį dėvinčio žmogaus asmenybę, paryškina individualumą ir suteikia pasitikėjimo savimi. Patyrusių meistrų rankose natūralus kailis įgauna kašmyro glotnumą. Jo aksominis paviršius sugeria vakaro spalvas ir atskleidžia moters odos spindesį“, - sakė A. Pogrebnojus.

Ant podiumo pasirodė ir vyro kurtą kolekciją pristatė vasaros pabaigoje sūnelio Mykolo susilaukusi A. Pogrebnojaus žmona Monika Račiūnaitė-Pogrebnojė.

Kolekcijos svečius galite pasižiūrėti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.