M. Miliauskaitės rūbų kolekcijos pristatyme apsilankė būrys žymių moterų

Vėlų ketvirtadienio vakarą sostinės „Pabo Latino“ klube vyko šventinis mados, grožio ir šokių vakaras. Į klubą susipažinti su stilingomis naujienomis sugužėjo ir būrelis žinomų vilniečių: skrybėlaičių dizainerė Anna Mois, verslininkė Danutė Elzbergienė su dukra modeliu Ernesta Elzbergaite, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, verslininkė Jovita Duknauskė su savo antrąją puse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-21 18:02, atnaujinta 2018-03-14 11:39

Renginio metu vyko kvepalų „Federico Mahora“ prezentacija, visos moterys bus vaišinamos likeriu. Artėjant vidurnakčiui kraują kaitino salsos pamoka. Vakarą vedė ir savo dainas dovanojo atlikėja Agnietė.

Tačiau pagrindiniu vakaro akcentu tapo - Lietuvos mados rinkoje dar ganėtinai naujo, bet gaivaus ir teigiamų emocijų kupino „Positive Fashion“ (angl. - „Pozityvi Mada“) prekės ženklo įkūrėjos ir dizainerės Miglės Miliauskaitės naujausios kolekcijos pristatymas.

Kiekvienas „Positive Fashion“ kūrinys - tai ne tik spalvos ar formos, bet unikalus ir emocingas būdas išreikšti save. Dizainerės įsivaizduojamos moters paveikslas - vidinio ir išorinio grožio darna. „Įvairialypės žmogaus emocijos ir įkvepia mane kurti“, - sako M. Miliauskaitė.

Kolekcija išsiskiria santūrumu, subtilumu, dvelkia klasika. Kolekcijos modeliai skirti veikliai ir savimi pasitikinčiai moteriai. Dažna moteris nori turėti universalią suknelę, kuria vilkėdama galėtų eiti ir į darbą, ir į teatrą bei atrodyti originaliai.

Tad dizainerė rinkosi tamsesnių tonų paletę, panaudojo įvairias detales – ryškų užtrauktuką, sagas, smagią retro apykaklę ar skirtingų faktūrų derinius, o tai kiekvienam drabužiui suteikia išskirtinumo.

Prie kolekcijos modelių subtiliai priderinti Didžiosios Britanijos dizainerių sukurti „Diva“ papuošalai. Kolekciją demonstravo veiklios ir žavios vilnietės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?