Užgavėnių proga – mados ir grožio šou „Aplink pasaulį”

Užgavėnių vakarą stilinga publika rinkosi į sostinės viešbutį „Comfort Hotel LT“, kuriame buvo rodomas mados ir grožio šou „Aplink pasaulį“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2013, 10:10 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:01 AM

Į renginį atvyko dizainerės Aušra Žvirblienė-Haglund, Rūta Rimšelienė, Anna Mois, verslo įvaizdžio konsultantė Alvyda Jasilionytė, dainininkė Agnietė, komunikacijos specialistas Justas Jaskonis, ir kiti.

Veiklios ir žavios vilnietės, priešaky su aktore Lina Bražinskaite-Tupikovskiene, įmantrių šukuosenų, drabužių ir makiažo dėka atrodė taip, tarsi susiruošusios po verslo kelionės vyksiančiam vakarėliui. Modeliai demonstravo Lietuvos gamintojų drabužių salono „Introstyle” kolekciją, kurią paįvairino originalūs „Pachmalu” papuošalai, sukurti iš vaisių kauliukų. Moterims šukuosenas ir makiažą kūrė profesionalių meistrų komanda.

Kvietimuose į renginį buvo nurodytas aprangos kodas: rožinė spalva arba jos detalės. Originaliausiai atrodžiusios viešnios laukė prizas – nakvynė viešbutyje „Comfort Hotel LT“. Prizas atiteko vilnietei Irenai, išdrįsusiai į renginį atvykti su rožinės spalvos Užgavėnių kauke.

Renginio svečiai vakaro metu taip pat turėjo progos susipažinti naujomis kelionių kryptimis, kosmetika iš Izraelio bei turėjo unikalią galimybę dalyvauti brendžio ir kavos degustacijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.