Mados ekspresas: Svarbiausia mados tendencija – „prabanga“

Be Italijos „Vogue“ mados žurnalo redaktorės Francos Sozzani neprasideda nė vienas mados pristatymas nei Milane, nei Paryžiuje. Pakalbinta prie Giorgio Armani mados namų Milano mados savaitės metu redaktorė sutiko apibendrinti ne tik kitų metų žiemos mados tendencijas pasaulio mados sostinėse, bet ir išreiškė nuomonę apie tai, kokie bus moterų prioritetai kitais metais.

Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Mar 5, 2013, 11:50 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:41 PM

Svarbiausia mados tendencija dailiosios lyties spintoje, pasak „Vogue Italia“ redaktorės, kitąmet be konkurencijos bus prabanga. Tai reiškia, kad moterys pirmiausia vengs daug pirkti. Užuot lengvabūdiškai švaisčiusi pinigus, jos atsakingai rinksis brangesnius nei pernai ar užpernai drabužius ir aksesuarus.

Mados žurnalo redaktorė kitą žiemą meistriškai palygino su įvairiaspalve Rusijos Imperijos karūna. Daug spalvų, spindesio, brangių metalų atspalvių. Tai tiesiog prabanga be jokių stabdžių.

Apie stipriau išreikštą moters fantazijos galią redaktorė jau užsiminė pernai. Kitą žiemą dailiosios lyties atstovė taps ypač kosmopolitiška, mobili, jos nesustabdys jokie gero elgesio tabu.

Begalinis noras išreikšti save, suspindėti minioje taps jos gyvenimo tikslu. Šį poreikį kiekviena ambicinga moteris išreikš savaip ir tikslo sieks bet kuria kaina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.