Šiuolaikiniams vyrams – nėriniuoti ir gundantys apatiniai

Dažnai sakoma, kad apatiniai drabužiai išduoda žmogaus charakterį, padeda suprasti jo asmenybę. Tai – lyg slaptas sielos veidrodis. Ne paslaptis, kad dauguma moterų jaučia silpnybę jaukiems ir gundantiems drabužėliams. Tačiau švelnias pastelines spalvas, nėrinius ir kaspinėlius mėgsta ne tik dailiosios lyties atstovės. Australų kompanija „Homme Mystere“ nusprendė, kad seksualios kelnaitės, gundančios liemenėlės ir atviri triko puikai tinka ir... vyrams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2013, 5:06 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:08 PM

Įmonė turi platintojas JAV ir Didžiojoje Britanijoje, tačiau prekes galima užsisakyti internetu. Vyrams skirtas apatinis trikotažas suskirstytas į atskiras kategorijas. Čia galima rasti visko: nuo paprastų marškinėlių iki itin erotiškų, vos tam tikras kūno dalis dengiančių kelnaičių.

Pasak gamintojų, kolekcija buvo sukurta atsižvelgiant į vyrų poreikius. Jie retoriškai klausia: kodėl tai, kas tinka moterims, negali tikti ir vyrams? Svarbiausia – kad drabužėliai būtų patogūs.

Nors toks apatinių drabužėlių stilius visuomenėje nėra plačiai priimtinas, gamintojai tikino, kad jie žmonių neskirsto. „Neskiriame jų nei gėjams, nei heteroseksualiems, nei vegetarams, nei anglikonams ar dar kam nors. Tai tiesiog patrauklūs vyriški apatiniai“, – portalui dailymail.co.uk sakė kompanijos atstovai. Apatiniai čia kainuoja maždaug nuo 10 iki 60 dolerių (apie 30-170 litų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.