Išleistuvių suknelės: dizainerės R. Piekautaitės pasiūlymai

Gegužės ir birželio mėnesiai dvyliktų klasių moksleiviams bene sudėtingiausi ir svarbiausi. Merginos ir vaikinai laiko baigiamuosius mokyklos egzaminus. Kaip galva bebūtų užkimšta mokslais, ypač merginos pasvajoja apie išleistuvių šventę. Juk jos tądien bene pirmą kartą pasipuošia vakarinėmis arba itin puošniomis kokteilinėmis suknelėmis.

Dizainerės R. Piekautaitės suknelių kolekcija.<br>R. Piekautaitės mados namų nuotr.
Dizainerės R. Piekautaitės suknelių kolekcija.<br>R. Piekautaitės mados namų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-29 18:37, atnaujinta 2018-03-06 02:58

Kokia suknele pasipuošti per mokyklos pabaigtuvių šventę – bene visas merginas labiausiai kankinantis klausimas. Kiekvienas jų nori išsiskirti iš savo bendraklasių ir atrodyti gražiausiai. Dizainerė Ramunė Piekautaitė šiais metais abiturientėms siūlo vilkėti baltos, kreminės, pudros atspalvių išleistuvių sukneles.

R. Piekautaitė pataria rinktis nėriniuotus audinius. Taip pat šifoną, satiną, krepžoržetą (pynimu austas šilkinis, medvilninis arba vilnonis audinys).

Puikiai tiks įvairios odos detalės. „Prie šilkinės suknelės dera odiniai diržai, metalo spalvos. Suknelė su atvira nugara ir išraiškingomis detalėmis išleistuvėms tinka kur kas labiau nei apdaras su gilia iškirpte“, - portalui lrytas.lt sakė R. Piekautaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.