Mažųjų eruditų stilius

Specialiai lrytas.lt, Florencija

Daugiau nuotraukų (1)

Vilmantė Ališauskaitė

Jul 2, 2013, 12:40 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:29 AM

Ant podiumo gyva žaluma, traški prancūziška duona „La Baguette“, knygų rietinės, W. Shakespeare'o citatos ar vaikų simfoninis orkestras. Visa tai – nenumalšinamas „Il Gufo“ mados namų siekimas džiuginti žiūrovus ir nuolatinis kvietimas suaugusiems net tik gražiai rengti, bet ir lavinti savo mažąsias atžalas.

Elegantiško amžiaus Giovanna Miletti, „Il Gufo“ prekinio ženklo prezidentė ir įkūrėja, toli gražu nepanaši į kitas mados diktatores. Prieš daugiau nei trisdešimt metų, laukdama iš darželio sugrįžtant savo mažamečių vaikučių, ji rankomis siūdavo jiems spalvotus seilinukus.

Veneto regione, Treviso provincijoje, ir dešimties tūkstančių gyventojų neturinčiame Asolo mieste, Giovanna toliau dirbdavo vakarais ir džiaugdavosi savo pasiekimais. Italės mamos meilė vietoj skambių vardų pasirinko kuklų, mažosiomis raidėmis rašomą „il gufo“ (it. pelėda) pavadinimą.

Laikas parodė, kad investicija į kokybę ir tikrąsias vertybes visad pasiteisina.

Šiandien „Il Gufo SpA“ yra pasaulinis lyderis tarptautinėje prabangių vaikiškų drabužių gamyboje vaikams nuo 0 iki 14 metų. Savo itin skoningais drabužiais prekiauja daugiau nei trisdešimtyje pasaulio šalių: Europoje, Rusijoje, Jungtinėse Valstijose.

Romantiška 2014 metų pavasario kolekcija žaisminga it vandens purslai: akvarelinės spalvos, lengvi minkšti audiniai, nepakartojamas modernumo ir elegancijos derinys, visuomet charakterizuoja šį itališką prekės ženklą.

Užtarnautas populiarumas didėja. Nuo pirmųjų seilinukų, siūtų rankomis, vertybės nepakito: aukšta medžiagų kokybė, ypatingas dėmesys detalėms, išskirtinis siuvėjų meistriškumas. Kaip ir pagrindinė kūrybos ašis – meilė vaikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.