N.Scherzinger išpliurpė visas pavydėtinos išvaizdos paslaptis

35-erių Nicole Scherzinger gali pasigirti viena gražiausių figūrų visame šou versle. Tačiau buvusi „Pussycat Dolls“ vokalistė teigia nesižavinti dietomis, užuot tai dariusi, sveiką mitybą ji derina su sportu, o kartais sau leidžia netgi pasmaguriauti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2013, 5:03 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:47 AM

Duodama interviu „Look“ žurnalui moteris teigė: „Ankščiau dažnai laikydavausi dietų, tačiau dabar nebetikiu jų efektyvumu. Medžiagų apykaita sutrinka, o numesti kilogramai atauga su kaupu – tai mano pačios patirtis.“

Havajuose gimusi atlikėja atviravo kalbėdama apie savo mitybos racioną. Ji prisipažino, kad būna tokių dienų, kai suvalgo 3 pagrindinius patiekalus per dieną, o kartais maitinasi 6 kartus per dieną, mažomis porcijomis. Rytais mėgiamiausias dainininkės patiekalas – avižų košė, „apdovanojanti“ energija visai dienai. N.Scherzinger taip pat mėgsta virtus kiaušinius su lašiša arba cukrumi apibarstytus kviečių paplotėlius.

Pietums moteris renkasi sveikuolių salotas arba sumuštinį su tunu. Žuvis, vištiena ir daržovės – mėgiamiausi jos patiekalai pietų metu.

Turint tokią įtemptą dienotvarkę kartais nelieka laiko vakarienei. Nicole teigia, kad alkį puikiai numalšina bananai, mangai, riešutai, migdolai ir... sušiai.

Tačiau N.Scherzinger – tokia pati moteris, kaip ir visos kitos, kartais neatsispiriančios pagundai suvalgyti ką nors nesveiko ir kaloringo. Ji neatsisako traškučių su druska, o kartais gomurį pamalonina sūrio pyragu.

Tačiau vien sveikai maitintis nepakanka – nors iš tėvų Nicole paveldėjo ilgą ir liauną liemenį, ji teigia turinti daug laiko skirti apatinei kūno daliai stangrinti, kadangi jos kojos, palyginti su liemeniu, atrodo „neproporcingai trumpos“. Jai reikia daug ir uoliai dirbti, kad išlaikytų savo kūną proporcingą.

N.Scherzinger pridūrė, kad labai mėgsta bėgioti gryname ore, o jeigu oras tam būna nepalankus – ant bėgimo takelio. Ji taip pat daug dėmesio skiria savo pilvo presui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.