Šaltuoju metų laiku populiariausi audiniai – krokodilo oda, moheris ir aksomas

Klasika, kokybė, prabanga. Šios trys sąvokos mados kūrėjams tapo raktažodžiais atrenkant audinius rudens-žiemos sezonui. Atsižvelgę į modernios moters poreikius, dizaineriai pasiūlė įvairias medžiagų kombinacijas, tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė klasikinė krokodilo oda, jauki moherio vilna bei puošnus satinas ir aksomas, rašo mados žurnalas „Stilius plius“.

Moheris, satinas ir krokodilo oda - madingiausios medžiagos.<br>AP nuotr.
Moheris, satinas ir krokodilo oda - madingiausios medžiagos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Oct 2, 2013, 7:39 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:37 PM

Mados ekspertai, stebėję įspūdingą „Prada“ mados namų pristatymą, savo apžvalgose daugiau dėmesio skyrė ne drabužių siluetams, bet kasdienai pritaikytai krokodilo odai. Iš jos Miuccia Prada siuvo ne tik rankines, bet ir moderniai atrodančius paltus, švarkelius. Kiek mažiau pretenzinga – moherio vilnos tendencija. „Jil Sander“ bei „Louis Vuitton“ pristatymuose modeliai dėvėjo jaukiai atrodančius kiek per didelius moherinius megztinius. Juos šį sezoną rekomenduojama rinktis švelnių, neutralių spalvų, o vilna turėtų būti itin maloni prisiliesti.

Vakarinės aprangos madas diktuojantys kūrėjai vienbalsiai nutarė, kad rudens-žiemos sezono metu daugiau dėmesio reikėtų skirti ne drabužio modeliui, o blizgiam bei prabangiai atrodančiam audiniui, tad ant podiumų pasirodė daug iš satino bei aksomo pasiūtų suknelių. Jas savo kolekcijose pritaikė Ralphas Laurenas, italų mados namai „Bottega Veneta“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.