R.Kalinkinas kolekcijoms audinių ieško ir užsienio šalyse

Ketvirtadienio vakarą dizaineris

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 10, 2013, 10:57 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:28 AM

Kitų metų pavasario/ vasaros kolekcijos, kurioje žadama išskirtinė, netikėta scenografija, apimsianti ne tik podiumą, bet ir visą „Siemens“ areną, dizaineris į savo renginį pakvietė ir atlikėjus Jurgą Šeduikytę bei Leoną Somovą. Jie surengs gyvą pasirodymą ir kartu atliks dainas iš naujausio Jurgos albumo „Breaking the line“, kurį įkvėpė žinomi kino filmai.

„Mano organizuojami renginiai prasideda ne tada, kai salėje užgęsta šviesos, o nuo pat to momento, kai praveri laukujes duris. Šįkart irgi kursime specifinę, stebinančią atmosferą, scenarijų, įtrauksiantį ir laukimo salėje, ir kolekcijos pristatymo metu, ir po renginio“, - intriguoja kūrėjas.

Kolekcijos pristatymo detales paslaptyje kol kas laikantis R.Kalinkinas užsimena tik tiek, kad tai bus vientisas mados ir muzikos renginys, sujungsiantis „ready to wear“ ir „haute couture“ kūrinių pristatymą bei J.Šeduikytės ir L.Somovo pasirodymą.

„Jurga ir L.Somovas įsilies į kolekcijos pristatymą ir, esu tikras, publikai padovanos nuostabų, subtilų, gilų pasirodymą“, - sako dizaineris.

Kaip įprasta didžiosiose mados savaitėse, dizaineris rudenį pristatys būsimo šiltojo sezono tendencijas. Renginio žiūrovai pamatys iki 60 daugiausia moterims skirtų modelių.

„Šiemet podiumu žingsniuojančių modelių bus mažiau, tačiau renginio trukmė išliks panaši, o pati kolekcija bus lengviau „nuskaitoma“ ir suprantama, vientisesnė“, - pasakoja R.Kalinkinas.

Dizaineris sako, kad audinių savo drabužiams nuolat dairosi įvairiose vietose tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Dažniausiai R.Kalinkinas siuva iš Italijoje nuaustų audinių.

Rūpintis savo kolekcijos modelių makiažais dizaineris patikėjo visažistui Aurimui Juodiškiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.