Lyg paauglė atrodanti 29-erių moteris jaunystės eliksyru vadina gyvą maistą

Jokios mėsos – tik daržovės, vaisiai, riešutai ir sėklos. Skamba ne itin gardžiai? Užtat Susanos Reynolds skrandžiui ir gomuriui šis maistas – tikra palaima. Lyg paauglė atrodanti moteris savo mitybos racioną vadina jaunystės eliksyru. Nenuostabu, kodėl – nė raukšlelės neturinti, energija ir jaunyste trykštanti Susana jau netrukus įkops į 4 dešimtį.

Lyg paauglė atrodanti 29-erių moteris jaunystės eliksyru vadina žaliąjį maistą.<br>"Youtube" stop kadras
Lyg paauglė atrodanti 29-erių moteris jaunystės eliksyru vadina žaliąjį maistą.<br>"Youtube" stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2013, 7:48 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:25 AM

Paskutinį kartą S.Reynolds termiškai apdoroto maisto ragavo prieš 7 metus. Liekno kūno sudėjimo moteris per dieną suvartoja tiesiog neįtikėtinai dideles porcijas daržovių ir vaisių. Tradiciniai receptai jos seniai nebestebina, tad Susana vis atranda kažką naujo ir šitaip pildo jau savo pačios kurto gyvo maisto receptų knygelę.

Kadaise Susana buvo prisiekusi kinų virtuvės gerbėja, nuolatinė „McDonald's“ lankytoja ir ta mergina, kurią kiekvieną savaitgalį išvystumėte bare su kokteiliais rankoje.

Tačiau viskas pasikeitė po 6 mėnesius trukusio vizito į Indiją, kai 21-erių Susana susidomėjo joga. Namo moteris grįžo išties pasikeitusi – netrukus ėmė vartoti tik gyvą maistą ir užsimojo tapti jogos trenere.

„Pradėjusi vartoti gyvą maistą tapau pozityvesnė, sveikesnė, turiu daugiau energijos, jaučiu dvasios ramybę. Žmonės pastebėjo, kad mano oda tapo daug gražesnė ir spindi jaunyste, jie sako, kad būdama tokių metų atrodau kaip 16-metė paauglė. Esu tiesiog laimingesnis žmogus, nei buvau prieš 7 metus“, – džiaugsmo neslepia žaliojo maisto gerbėja.

Nepaisant to, kad Susanos mitybos racione nebeliko termiškai apdoroto maisto, ji teigia niekad nejaučianti noro paragauti keptos vištos, torto gabaliuko ar žuvies patiekalų.

„Stengiuosi susitelkti tik į skystus produktus. Taip pat vartoju kiek įmanoma daugiau žalių daržovių. Vaisiai pasitarnauja tuomet, kai pritrūksta energijos, o iš riešutų, sėklų ir kokosų gaunu naudingųjų riebalų“, – teigia Susana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.