N.Bunkės aukštakulniai – lyg nuo aukštosios mados podiumo

Šį rudenį ir žiemą keletą sezonų ant podiumų karaliavę jojikų stiliaus batai užleidžia vietą elegantiškiems kelius siekiantiems aukštakulniams. Nors ilgaauliai aukštakulniai dažnai siejami su vulgarumu, prabangių prekybos tinklų atstovai ir mados leidinių stilistai lyg susitarę kartoja, kad tokio stiliaus batai yra viena svarbiausių šio sezono tendencijų, tinkančių ne tik podiumui, bet ir madingos moters garderobui. Regis, dainininkė Natalija Bunkė šią stilistų mintį įsidėmėjo kuo puikiausiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 8:48 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:03 PM

Į dizainerės Simonos Brazdžionytės papuošalų ir aksesuarų pristatymo vakarėlį Natalija atėjo avėdama naujutėlaičius aukštakulnius, kurie savo dizainu itin panašūs į naujausios mados namų „Emilio Pucci“ kolekcijos kūrinius.

Prie juodų ilgaaulių N.Bunkė priderino gėlėtą vasarinę suknelę, o pečius pridengė juodu megztiniu. Ties juosmeniu užsegtas odinis diržas pabrėžė liekną dainininkės taliją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.