Ukrainoje atsirado dar viena gyva barbė

Panašu, kad Ukraina pretenduoja tapti gyvų lėlių šalimi. Po to, kai visame pasaulyje pasklido žinia apie Valeriją Lukjanovą ir Anastasiją Špaginą, savo vietą po saule nusprendė atrasti ir 20-metė Alina Kovaleskaja. Šioji nusprendė savo konkurentes nustumti į šalį ir tapti naujausiu visuotinių apkalbų objektu.

Ukrainoje atsirado dar viena gyva barbė.<br>„Vkontakte“ nuotr.
Ukrainoje atsirado dar viena gyva barbė.<br>„Vkontakte“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-13 17:34, atnaujinta 2018-02-20 09:44

Kaip ir kitos gyvos barbės, Alina taip pat yra kilusi iš Odesos miesto. Internetinėje erdvėje Alina nėra naujokė – mergina jau patraukė daugelio internautų dėmesį, publikuodama savo barbiškas nuotraukas su kruopščiai dekoratyvine kosmetika „nupieštu“ veidu. Juk nemanėte, kad itin didelės šių merginų akys – Dievo dovana? Preciziškai atliktas makiažas, visiškai pakeičiantis natūralius veido bruožus, yra visų 7 (taip, tikrai 7) gyvų Odesos barbių triukas. Visos merginos naudojasi ta pačia technika, fotosesijas atlieka tuose pačiuose miesto kampeliuose ir kartais netgi įsiamžina viena kitos nuotraukose.

Nepaisant to, kad Alina jau yra apkaltinta tapusi V.Lukjanovos dvyne, 20-metė teigia esanti visai kitokia nei populiariosios gyvos barbės. Alina tikina, kad yra gerokai pranašesnė nei konkurentės, mat turi natūraliai dideles akis, mažytę nosį ir putlias lūpas. Vis dėlto, kad A.Kovaleskaja naudoja itin daug dekoratyvinės kosmetikos priemonių ir šiek tiek save pagražina „Photoshop“ programa – akivaizdu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.