A.Gilytė pataria, kaip nepasimesti atnaujinant drabužinę

Kurį laiką viešumoje nesirodžiusi stilistė Agnė Gilytė pamažu kimba į darbus. Moteris pastaraisiais metais gyveno motinystės džiaugsmais. Tačiau trečiadienio vakarą netrukus metukų sulauksiantį sūnelį Hubertą ji paliko namuose su tėčiu ir dalijo patarimus, kaip žiemą atrodyti stilingai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-20 20:20, atnaujinta 2018-02-20 06:17

„Baldinini“ salone stilistė patarė, kaip atnaujinti savo drabužinę, o vakaro svečiai mėgavosi prabangių kailinių bei avalynės kolekcija.

„Viena pagrindinių taisyklių, padėsiančių įsigyti būtent tai, ko jums reikia: atėjusios į parduotuvę pagalvokite, kokį gyvenimo būdą gyvenate. Jei esate veikli moteris, po darbo dienos batai žudikai jus tikrai nužudys. Todėl pagalvokite ne tik apie grožį, bet ir apie praktiškumą. Ne mažiau svarbu pagalvoti ir apie bendrą spintos turinį. Galite įsigyti pačius gražiausius batus, tačiau jei neturėsite prie ko jų priderinti, jie taip ir liks gulėti spintoje", - pasaka A.Gilytė. Stilistė primena, kad dažna moteris yra pripratusi prie tam tikro stiliaus batų ir retai kada į savo spintą įneša naujovių. Tačiau Agnė pataria nebijoti eksperimentuoti ir savo stilių keisti.

Modeliams pristatant naujausią „Baldinini“ kolekciją, stilistė papasakojo ir apie šios žiemos tendencijas. A.Gilytė patarė nebijoti raudonos spalvos ir derinti ją ne tik su klasikine juoda, bet ir su šį sezoną madingų geopardo raštu. Šį rudenį Angė siūlo rinktis ir juodos bei baltos derinius, lakuotos odos aksesuarus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.