Išmanioji liemenėlė apsaugos nuo persivalgymo

Norėdama apsaugoti moteris nuo silpnumo akimirkų, kai norisi sukrimsti ne vieną sausainį, o keletą dėžučių vienu ypu, „Microsoft“ kompanija sukūrė unikalią liemenėlę, kuri signalizuoja, kad valgote ne todėl, jog iš tiesų esate alkana, o dėl to, kad jus slegia liūdesys, pyktis ar net nuobodulys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 29, 2013, 4:07 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:01 AM

Inovatyvus apatinis drabužis ne tik prilaikys moteriškas grožybes, bet ir apsaugos nuo papildomų rinkelių pilvo srityje. Liemenėlės kaušeliuose ir šoninėje medžiagoje paslėpti jutikliai matuoja širdies ritmą, kūno temperatūrą ir streso lygį, o liemenėlėje kaupiama informacija perduodama tiesiai į jūsų išmanųjį telefoną „Bluetooth“ belaidžiu ryšiu. Tad kiekvieną kartą, kai jūsų nuotaika staiga ims svyruoti, o mintys suksis vien apie pyragėlius, liemenėlė jums primins, kad tuo metu verčiau stipriau užsiveržti diržą.

Tyrimo vadovė Mary Czerwinski teigia, kad išmanioji liemenėlė gali padėti sutramdyti nesąmoningą emocinį valgymą, kuris yra viena iš pagrindinių pilnėjimo priežasčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.