G.Armani sukūrė įvaizdį L.DiCaprio

Italų dizaineris Giorgio Armani pristato naujausią savo projektą kine – tai išskirtinis pagrindinio veikėjo Džordano Belforto stilius naujausiame Martino Scorsese darbe „Volstryto vilkas“. Dizaineris, bendradarbiaudamas su garsiuoju kostiumų dailininku Sendžiu Pauelu, sukūrė Belforto vaidmenį atliekančio Leonardo DiCaprio įvaizdį. Aktorius, filme įkūnijantis žymųjį akcijų biržos maklerį, vilkės kostiumus, atspindinčius apie 1993 metus Giorgio Armani suformuotą vyro stilių.

G.Armani pristato naujausią projektą kine – tai pagrindinio veikėjo Džordano Belforto stilius naujausiame Martino Scorsese darbe „Volstryto vilkas“.
G.Armani pristato naujausią projektą kine – tai pagrindinio veikėjo Džordano Belforto stilius naujausiame Martino Scorsese darbe „Volstryto vilkas“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2013, 9:46 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:17 PM

Martinas Scorsese komentuodamas šį bendradarbiavimą pastebi: “Giorgio Armani įvykdė revoliuciją vyriškos mados dizaine – jis mums suteikė naują elegancijos supratimą, kuris buvo ir yra puikus filme vaizduojamo laikmečio pavyzdys. Giorgio ir aš esame kartu dirbę daugelį metų, o šįkart buvo ypatingai malonu “grįžti” į 90-uosius ir papasakoti istoriją, kuri autentiškai atspindi to meto stilių.”

Pasaulinė filmo “Volstryto vilkas” premjera vyks gruodžio ir sausio mėnesiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.