Meilės dieną - apatinių madų šou su šalies garsenybėmis

Šv.Valentino dieną sostinės naktiniame klube „Disco 311 Buddha” į ką paganyti akis turėjo ne tik vaikinai, bet ir merginos. Moteriškų formų ilgakojės gražuolės surengė išskirtinį pirmojo apatinio trikotažo tinklo Europoje „Etam“ madų šou.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-15 09:35, atnaujinta 2018-02-16 07:12

Praėjusiais metais Vilniaus naktiniame klube „Disco 311 Buddha” nugriaudėjęs „Etam“ kolekcijos pristatymas sulaukė didelio atgarsio, todėl jo nepakartoti dar kartą buvo nuodėmė. Kelias valandas trukęs grožio ir muzikos šou sužavėjo naktinio klubo lankytojus, todėl šįmet vakaras buvo dar įspūdingesnis.

2014 metais šis prancūzų prekės ženklas Lietuvoje švenčia dešimties metų jubiliejų ir šiuo renginiu pradėjo kolekcijų pristatymų ciklą didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Apatinio trikotažo kolekciją demonstravo specialiai šiam šou atrinkti modeliai, nenusileidžiantys garsiausiems podiumų angelams - net ir pačiai „Etam“ mūzai, vienai žinomiausių pasaulio manekenių Natalijai Vodianovai. Rusų kilmės manekenė jau ne pirmus metus yra šio apatinio trikotažo gamintojo kolekcijų veidas. Prieš penkerius metus N.Vodianova pristatė ir savo pirmąją, pačios kurtą kolekciją, kuri išsiskyrė rafinuotumu.

Muzikos ir grožio šventę naktiniame klube padėjo kurti publikos numylėtiniai „Driule&The Gang”.

Apatinio trikotažo kolekcijų pristatymus šventės organizatoriai žada surengti Klaipėdoje ir Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.