Chirurgas D.Radzevičius: „Moters veidas gražiausias 30–40 metų“

Moterims, kurios nuolat verkšlena, kad pasiekusios trisdešimties metų ribą tampa ne tokios patrauklios, o jaunystei ir skaisčiai veido odai galima drąsiai sakyti „Sudie!“, plastikos chirurgas Darius Radzevičius atšautų: „Kiekvienas amžius turi savo grožio ir žavesio. Fiziologiškai moters veidas gražiausias 30–40 metų. Tuo metu jis tobuliausias – ovalo formos“, – patikino medicinos mokslų daktaras.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 18, 2014, 5:43 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:59 AM

Vilniaus grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje „Sugihara” dirbantis D.Radzevičius įsitikinęs – džiaugtis gyvenimu ir gyventi santarvėje yra geriausias būdas išsaugoti jaunystę. Žinoma, plastikos chirurgas nenumoja ranka į sveiką gyvenimo būdą, higienos ir kosmetikos priemones, kurios labai prisideda prie teigiamų išvaizdos pokyčių.

Toli gražu ne paskutinėje vietoje ir genetika. D.Radzevičius pritaria teiginiui, kad mergina, pasižiūrėjusi į savo mamą, gali nuspėti, kaip ji atrodys būdama vyresnio amžiaus. Tiesa, yra daugybė išimčių. „Mergina gali būti tiksli tėvo kopija ir visai nepanaši į motiną“, – kalbėjo plastikos chirurgas.

Diskutuodami apie grožį ne vienas mėgsta pabrėžti, kad Lietuvoje vyrauja jaunystės kultas. Tačiau D.Radzevičius mūsų šalies nenori išskirti – taip yra daugelyje vakarietiškos kultūros šalių, o Lietuva šiai grupei taip pat priklauso.

O ar pats plastikos chirurgas nebijo pasenti? Darius nusišypso: „Bijau pasenti nuo mąstymo ir gyvenimo būdo. Tikiuosi tai nugalėti.“

Gydytojo pomėgis – fotografija. D.Radzevičius yra surengęs savo fotografijų parodą Palangoje. Dabar Darius dalyvauja fotografijų projekte „Moteris. Mama. Dukra“, kuriame garsūs Lietuvos fotografai fiksuos skirtingais gyvenimo laikotarpiais vis kitaip atsiskleidžiantį moters grožį bei glaudų, tvirtą motinos ir dukros ryšį.

Paklaustas, ką atsakytų tiems, kurie tikina, jog nuotraukose jie atrodo kitaip nei realybėje, D.Radzevičius sako, kad daug ką lemia fotografijos kokybė, apšvietimas, fonas.

„Fotografija – sustabdyta akimirka. Joje atsispindi tai, ką tuo metu jautėme, ką galvojome. Kartais patys sau to nenorime pripažinti. Vienais atvejais nuotraukose atrodome gražesni, o kitais ne tokie gražūs kaip realybėje“, – portalui lrytas.lt kalbėjo plastikos chirurgas.

Pagrindiniu nuotraukų projekto „Moteris. Mama. Dukra“ akcentu taps kovo 20 d. Vilniuje duris atversianti paroda. Jos lankytojai galės išvysti menines nuotraukas, kuriose bus užfiksuotos tiek garsios Lietuvos mamos ir dukros, tiek ir nedaugeliui žinomos, bet taip pat žavingos moterys.

Norint tapti fotosesijų modeliu ir parodoje atsidurti šalia Lietuvos žvaigždžių reikėtų dalyvauti konkurse. Jo nugalėtojas išrinks autoritetinga komisija. Apie tai bus paskelbtos jau kovo 2 dieną.

Konkurso taisyklės

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.