Per šimtadienį Panevėžio gimnazistai virto filmų herojais

Penktadienį smagiai ir išradingai Šimtadienį atšventė Panevėžio Juozo Miltinio gimnazijos ir 5-osios gimnazijos abiturientai. Čia jau nebe pirmus metus iki egzaminų likęs šimtas dienų paminimas surengiant smagų renginį abiturientams ir juos į platų pasaulį netrukus išlydėsiantiems pedagogams.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Feb 22, 2014, 10:21 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:08 AM

J.Miltinio gimnazijos bendruomenė kasmet stengiasi, kad abiturientams Šimtadienis taptų įsimintina diena ir rengia temines šventes. Todėl ankstesniais metais po gimnaziją klaidžiojo raganų puotos dalyviai, džiunglių gyventojai, oro uosto darbuotojai.

Šiemet Šimtadienio tema J.Miltinio gimnazijos gimnazistai pasirinko kiną, todėl abiturientai į mokyklą rinkosi persirengę įvairių filmų herojais – nuo kapų plėšikės Laros Kroft ir geišos iki siaubo filmų personažų. Kadangi šiemet gimnaziją baigia net 7-ios klasės, norėdami sužibėti originaliais kostiumais, gimnazistai turėjo gerokai pasukti galvas.

Mokykloje tądien buvo įrengtos kino ir šokių studijos, šlovės alėja, karaokė baras, o valgykloje įsikūrė Tado Blindos smuklė.

Tuo tarpu netoliese įsikūrusi Panevėžio 5-oji gimnazija Šimtadienio proga virto 5-ąja karo akademija. Tiesa, be būrio įvairiausiomis karinėmis uniformomis pasipuošusiu „kariškių“, čia buvo galima sutikti ir mėlynaveidžių žmonių iš filmo „Įsikūnijimas“, ir kalinių, ir netgi kažkokią labai laukinę gentį.

Vienuoliktokai, rengę Šimtadienio šventę, paruošė staigmeną abiturientams – sukūrė kiekvienos jų klasės parodijas. Ne vieną mėnesį stebėję dvyliktokų gestus, kalbos manierą, scenoje šie moksleiviai juos taip taikliai parodijavo, kad visa salė leipo juokais, iškart atpažinusi prototipus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.