Papuošalų kūrėja D.Dagė jungiasi prie dizainerio E.Rainio

Tai jau trečioji Dovilės Dagės vestuvinių papuošalų kolekcija. Dizainerė yra tiesiog įsimylėjusi nuotakas ir darbą su jomis. Kurdama nuotakoms ji siekia rafinuoto išskirtinumo. Naujoji kolekcija skirta romantiškai, švelniai, elegantiškai nuotakai. Kolekcijoje dominuoja šilkas, perlai, aukso spalvos motyvai, gėlių žiedai, vintažo elementai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:16 AM

„Nuo kovo mėnesio pabaigos pradedu bendradarbiauti su Egidijumi Rainiu. Siūlysime nuotakoms vientisą aprangos ir aksesuarų ansamblį. Norime, kad prieš gražiausią gyvenimo dieną jos nesiblaškytų bėgiodamas ir ieškodamos, kaip pasipuošti, o patausotų save. Norime, kad lemtingą dieną mūsų papuošta nuotaka atrodytų nepriekaištingai, o svarbiausia, jaustųsi puikiai.

Esu laiminga ir jaučiuosi įvertinta, turėdama galimybę dirbti su mados profesionalais, siekti bendrų tikslų. Vestuvės – ypatinga kategorija, reikalaujanti dvigubai daugiau atsakomybės. Jaučiuosi laiminga, priimdama naujus iššūkius“ – pasakoja Dovilė.

Dizainerė dėkinga visai komandai, kuri dirbo fotosesijos metu. Kolekcijos mūzos - romantiškoji Viktorija fotosesijai specialiai parvyko iš Norvegijos ir fatališkoji Julija Vežauskaitė, buvusi „Pinup girls“ narė, dabartinio prekinio ženklo „Wear Mad by July“ autorė.

D.Dagės kurtais stilingais papuošalais ir aksesuarais puošiasi Beata Nicholson, Rasa Martens, Vaiva Kunstmonaitė – Jankauskienė, Valerij Gigevič, Vaidas Baumila ir daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.