Išskirtiniame grožio renginyje viešnios pasijuto panteromis

Meili, kaip katytė. Taip bent kartą gyvenime greičiausiai buvo pavadinta kiekviena dailiosios lyties atstovė. Tačiau kai kurioms moterims tokie palyginimai visai netinka. Drąsios, veržlios, nepriklausomoms, savimi pasitikinčios vilioklės neretai pavadinamos tiesiog panteromis. Vienos jomis gimsta, kitos – tampa.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2014, 8:42 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:34 AM

Ketvirtadienio vakarą vykusiame renginyje kiekviena moteris galėjo bent trumpam pasijusti laukinės katės kailyje. Į grožio centrą „KristiAna“ raudonu kilimu žengė ištikimiausios klientės. Joms buvo pristatytas naujas „Cartier“ kvepalų aromatas „La Panthere“.

Katės simbolis čia minimas ne šiaip sau. „Cartier“ šiemet švenčia pirmojo juvelyrinio kūrinio, kuris buvo dedikuotas panterai, 100 metų jubiliejų.

Išskirtiniais juvelyriniais dirbiniais puošiasi garsenybės visame pasaulyje, tarp jų – ir Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II, ir Monako princesė Charlene, juos mėgo ir šviesaus atminimo Holivudo aktorė Elizabeth Taylor.

Siekdama atgaivinti tradicijas, įmonė nusprendė sukurti naują aromatą toms damoms, kurios mėgsta puoštis. „Kvepalai – juvelyrika odai“, – taip apie savo kuriamus aromatus kalba „Cartier“ vadovai.

Naujuosiuose „La Panthere“ atsiskleidžia daug skirtingų natų: čia galima užuosti ir gardeniją, ir baltąjį muskusą, kompozicijoje jaučiamas ir šlakelis atkurto gyvulinio muskuso, kuris atskleidžia kiekvienoje moteryje slypinčią panterą.

Išskirtinio vakarėlio metu kelioms minutėms prisėdusios į visažistės kėdę viešnios buvo pagražintos katės akis imituojančiu makiažu. Vėliau joms buvo pasiūlyta nusifotografuoti ir įsiamžinti specialioje fotosesijoje.

Konsultacijos grožio klausimais, malonios staigmenos ir prizų kupinos loterijos – taip buvo pamalonintos „KristiAna“ klientės. Tarp jų buvo galima sutikti ne vieną žinomą verslininkę, kultūros ir pramogų pasaulio atstovę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.