Į egzaminą - ir su kostiumėliais, ir su šortais

Egzaminas – jokia šventė, svarbiausia - nesuklupti. Taip po antradienį laikyto istorijos egzamino kalbėjo iš Didždvario gimnazijos išėję abiturientai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2014, 1:37 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:18 AM

Nemaža dalis moksleivių į egzaminą atėjo vilkėdami kasdieniais drabužiais. Iš pėsčiųjų bulvare šurmuliuojančio jaunimo pulko šiek tiek išsiskyrė gal tik keletas švarku vilkinčių vaikinų. Pora jaunuolių vilkėjo kostiumą.

Nemaža dalis šiauliečių atrodė tarsi pasitikrinti žinių atėjo tiesiai iš kurorto – vilkėjo šortus, marškinėlius.

„Buvo netikėtų klausimų, bet viskas bus gerai“, - šypsena tvieskė keliomis minutėmis anksčiau egzaminą baigusi J.Janonio gimnazijos auklėtinė Emilė Indrašiūtė.

Juodą lengvą kostiumėlį vilkinti mergina juokėsi, kad stiliui skyrė labai mažai laiko: „Pakartoti žinias turėjome vos tris dienas, todėl kiekviena minutė buvo suskaičiuota. Bet laiko pakako ir pasipuošti – moku tai daryti greitai“.

Tą pačią gimnaziją baigianti Eglė Vilčinskaitė po egzamino buvo susirūpinusi – abiturientei kai kurie klausimai buvo netikėti.

Paklausta, kiek laiko skyrė puoštis, juodą palaidinę ir kelius siekiančius baltus šortus vilkinti mergina numojo ranka – reikėjo ne puoštis, o suspėti pasiimti rašiklį.

„Miegui trūko laiko, todėl į egzaminą susiruošiau per kelias minutes“, - šyptelėjo šiaulietė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.