Nepavykusios garsenybių plastinės operacijos

Sakoma, kad plastinės operacijos prilygsta liguistam potraukiui prie narkotikų - vieną kartą pataisysi išvaizdą ir jau nesustosi! Tai akivaizdu stebint kai kurias Holivudo žvaigždes.

Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė

Jun 24, 2014, 5:04 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:29 PM

Nors Holivudo gražuolė Meg Ryan atšventė jau 52-ąjį gimtadienį, ji atrodo stulbinamai. Bet pastebėjusi, kad raukšlelės ant veido tampa vis ryškesnės, akių vokai drimba žemyn, Meg nesvarstydama gulė ant plastikos chirurgo operacinio stalo.

Holivudo žvaigždei patempė veido odą ir pakėlė viršutinius vokus.

Šį aktorės žingsnį teigiamai įvertino režisieriai: po grožio operacijos M.Ryan tapo itin geidžiama filmavimo aikštelėse. Tiesa, kino specialistų ir gerbėjų nuomone, jos mimika nebe tokia išraiškinga, o ir veidas atrodo mažumėlę nenatūraliai.

56 metų Holivudo žvaigždė Melanie Grifftih veido tempimo operacijai ryžosi dėl savo buvusio vyro – gražuoliuko aktoriaus Antonio Banderaso.

Ji labai išgyveno dėl jųdviejų amžiaus skirtumo, nors sutuoktinis už žmoną jaunesnis viso labo trejais metais.

Deja, M.Griffith nelabai pavyko apatinių vokų korekcija.

Tai labai sudėtinga operacija, nes chirurgui reikėjo patempti ne tik odą, bet ir raumenį.

Holivudo žvaigždė gali džiaugtis tuo, kad jos kaklas, apatinė veido dalis – pasmakrė, lūpos ir skruostai atrodo beveik idealiai! Nors tai neišgelbėjo jos santuokos – neseniai pora pranešė apie skyrybas.

Į plastikos specialistus Holivudo žvaigždė Sylvesteris Stallone , regis, jau kreipėsi kelis kartus. Matyti, kad S.Stallone patempė veidą, pakėlė viršutinius vokus ir pašalino maišelius po akimis. Bet vis tiek žvaigždė atrodo blogai! Gal chirurgas ką nors pridirbo? Bet veikiausiai 67-erių Rembo mėgsta išlenkti taurelę ir naktines šėliones klubuose.

Grožį, kurį sukūrė chirurgo skalpelis, S.Stallone reikia saugoti dar labiau nei tą, kuriuo apdovanojo gamta. Mažų mažiausiai išsimiegoti ir įsirašyti į sveiko gyvenimo būdo šalininkų gretas.

Amerikos televizijos laidų žvaigždė ir komikė Joan Rivers išmėgino beveik visus estetinės chirurgijos laimėjimus.

Ir, regis, stipriai persistengė: per daug ištemptas veidas, kakta, antakiai ir pernelyg išpūstos lūpos. Bet uždengus visas šias veido dalis Joan atrodo išties neblogai. Juk žvaigždei jau 80 metų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.