Barbių virusas: dar viena gyva Barbė Alina Kovalevskaja

Ukraina – tikra gyvų lėlių kalvė. Interneto sensacija tapusi ir tūksančius peržiūrų sulauksi lėlė-Barbė Valerija Lukjanova jau nebe viena – atsirado dar viena bendramintė, taip pat ukrainietė 21 – erių metų Barbė Alina Kovalevskaja.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 5, 2014, 9:08 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:29 AM

Plastinių chirurgų sukurta Barbė Valerija išgarsėjo 2012 metais. Ji ne kartą pasakojo apie savo išvaizdą, kūno permainas, astralines keliones, žmonių reakciją į jos gyvenimo būdą, grožį ir slėpė ar jos vyras – žmogus.

Tačiau Alina Kovalevskaja nuo Valerijos šiek tiek skiriasi savo išvaizda – ji kur kas natūralesnė. Merginos teigimu jos išorė nėra dirbtinė tik kiek pagražinta makiažu.

Vis dėlto didžiulės akys, kuriose konaktiniai lęšiai, putlios lūpos, mažytė nosis ir metro ilgio šviesūs plaukai suteikia tuščios Barbės įvaizdį. Ši lėlė taip pat kaip ir Valerija sulaukia tūkstančius „Youtube“ peržiūrų internete ir linksniuojama nauja interneto sensacija.

Modeliu dirbanti Alina amerikiečių žurnalui „GQ“ atskleidė, kad šiuo metu ieško savo išrinktojo – Keno. Ji teigė, kad dažnai sulaukia autografų prašymų, meilės prisipažinimų ir netgi siūlymų tekėti, tačiau Barbė vis dar ieško žmogaus, kuris būtų tobulas.

Alina studijuoja Odesos universitete psichologiją ir socialinį darbą. Modelis pasakojo, kad norėtų turėti pora vaikų, o gal net įsivaikinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.