Dizainerė Eglė Žiemytė rudeniui siūlo priešybes

Nors dabar kaip niekad kepina saulė ir apie šaltąjį sezoną nesinori net galvoti, parduotuvių vitrinos jau kviečia puoštis megztukais, o dizaineriai pristato rudens ir žiemos kolekcijas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2014, 11:00 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:08 PM

Prekės ženklas „D.Efect“ artėjantį rudenį siūlo pasinerti į kelionę laiku. Tradiciškai šio ženklo kolekcija kupina kontrastų: neoprenas derinamas su šilku, platūs siluetai – su siaurais.

„Mane žavi daugybė dalykų ir visuomet traukia priešybės. Šioje kolekcijoje norėjau subtiliai interpretuoti kariškos uniformos detales, susieti jas su šiuolaikinio miesto linijomis. Į kolekciją įsipynė keletas lengvų, sportinių elementų – tai tikroji, niekuomet nenuspėjama „D.Efect“ moteris“, – sako prekės ženklo kūrybos vadovė Eglė Žiemytė.

Kurdama artėjančio rudens ir žiemos kolekciją dizainerė pirmą kartą jėgas suvienijo su kitu menininku. Ant šilkinių marškinių, suknelių galima išvysti grafikės Birutės Zokaitytės kurtus piešinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?