Lady Gaga papuošė neeilinio „Harper's Bazaar“ numerio viršelį

Tik ką charizmatiškoji Lady Gaga savo gerbėjus nustebino pranešusi apie radikalų karjeros posūkį – atlikėja išleis džiazo muzikos albumą. O štai mados mylėtojus ji nustebino įspūdinga savo fotografija ant specialaus rugsėjo mėnesio „Harper's Bazaar“ viršelio.

Lady Gaga.
Lady Gaga.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-01 23:01, atnaujinta 2018-02-11 14:13

Lady Gaga žurnalui pozavo su itin mielu ir netikėtu aksesuaru – su savo juodu prancūzų buldogo veislės šuneliu Asia.

Nuo galvos iki kojų „Chanel“ apdarais aprengta 28-erių atlikėja su savo augintiniu sutiko pozuoti specialiam buvusios „Vogue Paris“ redaktorės Carine Roitfeld projektui „Ikonos“.

Šiam aukštajai madai dedikuotam numeriui Gaga buvo nufotografuota kartu su dar 18 kitų žvaigždžių, tarp kurių, Penelope Cruz, Linda Evangelista, Lara Stone, Cindy Crawford ir Claudia Schiffer.

Gagos viršelio nuotrauka atrodo išties įspūdingai: įžymybė pozavo su klasikiniu rožiniu „Chanel“ mini sijonėliu, prie kurio priderinta to paties audinio liemenėlė bei skrybėlė. Nuogas Gagos kojas ir liemenį dengė juodos tinklinės pėdkelnės.

Fotosesijai neužteko ir natūralių atlikėjos plaukų. Žvaigždė buvo papuošta klubus siekiančių šviesių plaukų peruku. Ir nors Gagai buvo atliktas minimalistinis makiažas, jos antakiai buvo paryškinti ruda spalva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.