Stilingiausios „Emmy“ viešnios paskendo beskonybės jūroje

Jei atrodai išskirtinai, dar nereiškia, kad atrodai gerai. Net ryškiausios pasaulio žvaigždės pamiršta šią paprastą taisyklę. Taip nutiko ir per „Emmy“ apdovanojimų ceremoniją, vykusią pirmadienio naktį.

Iš kairės: Lena Dunham, Kerry Washington, Sarah Paulson, Julia Roberts.<br>AP nuotr.
Iš kairės: Lena Dunham, Kerry Washington, Sarah Paulson, Julia Roberts.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2014, 12:34 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 2:07 AM

Prestižiniai „Emmy“ apdovanojimai laikomi „Oskarų“ atitikmeniu televizijoje, tad jų įteikimo šventei garsenybės ruošiasi atsakingai. Nors „Emmy“ ceremonijoje, priešingai nei prieš dieną vykusiuose MTV muzikos apdovanojimuose, nebuvo vulgarybių, kuklumas garsenybėms nepadėjo.

Pernelyg stiprus noras išsiskirti iš minios daug kam pakišo koją – besilaukianti aktorė Hayden Panettiere apsitempė siaura, lyg Kalėdų eglutė žėrinčia suknele su itin gilia iškirpte, Lena Dunham buvo panaši ne į apdovanojimo vertą aktorę, o į papūgos ir povo hibridą, o „Amerikietiškos siaubo istorijos“ žvaigždė Sarah Paulson atrodė lyg po atominės bombos sprogimo.

Prastai apsirengusių damų šventėje netrūko, todėl minioje ištirpo ta nedidelė saujelė garsenybių, kurios atrodė nepriekaištingai. Pagyrų žodžių vertos Kerry Washington („Prada“), Claire Danes („Givechy“), Julia Roberts („Elie Saab Couture“), Lizzy Caplan („Donna Karan Atelier“), Julia Louis-Dreyfus („Carolina Herrera“) ir Gwen Stefani („Versace“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Honest Insights in Sustainability Reporting