Į šukuosenų paradą susirinko gausus būrys žinomų kauniečių

Naujo rudens sezono atidarymo proga „Renginių ozaėje“ Kaune penktadienio vakarą vyko stilinga šventė „Netikėta?!“, kurią surengė vienų metų veiklos sukaktį šventę grožio namų „Beauty Secret“ meistrai ir „Šokių bunkerio“ šokėjai. Renginys sutraukė gausų būrį žinomų kauniečių.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 13, 2014, 2:20 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:03 PM

Svečiai turėjo progos išvysti „Šokių bunkerio" šokio ir teksto spektaklio „Elektra, baladės ir kitos palaidos tiesos“ premjerą. Spektakliui šokius ir tekstą kūrė vienas iš „Šokių bunkerio“įkūrėjų, gatvės šokių generolas Marius Paplauskas.

Po premjeros grožio namai „Beauty Secret" pristatė aštuonis modelius, kurie scenoje stebino ne tik įspūdingomis šukuosenomis, bet ir specialiai šiai progai  kurtais drabužiais, makiažu. Kiekvienas modeliais dvelkė specialiai šiam vakarui pritaikytais kvepalais.

Modelius pasirodymui pristatė daugkartinė Lietuvos kirpėjų čempionato nugalėtoja Audronė Senkauskienė, šių metų geriausio kirpėjo-stilisto stilisto titulą pelnęs Saimonas Aukštuolis, grožio meistrė Irma Kujalavičiūtė.

„Modelius vienija tai, kad jų niekas nevienija. Todėl tai ir yra netikėta. Tai - bendras mūsų komandos darbas, tačiau modelių įvaizdis ir šukuosenos yra labai skirtingi", - tikino stilistų komanda.

Vakaro metu publika išvydo, kaip kūrėjai mato ,,Saldžią nuodėmę", ,,Geležinę ledi", ,,Tamsos nimfą", ,,Rojaus paukštę".

Po pristatymo susirinkusieji vaišinosi gimtadienio tortu, jiems dainavo Ieva Zasimauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.