Naująja „Mis Amerika“ tapo rusų kilmės gražuolė Kira Kazantsev

„Mis Niujorkas“ Kira Kazantsev sekmadienį vakare buvo karūnuota naująja „Mis Amerika“ ir tai yra trečias kartas iš eilės, kai šį nacionalinį gražuolių konkursą laimi Niujorko valstija.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 15, 2014, 11:33 AM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:27 PM

Praėjusių metų „Mis Amerika“ Nina Davuluri, kuri taip pat yra iš Niujorko, baigiantis konkursui Atlantik Sityje Naujajame Džersyje uždėjo karūną naujajai karalienei K.Kazantsev.

Ji - išeivių iš Rusijos dukra.

22 metų K.Kazantsev pagrindiniu savo siekiu nurodė moterų apsaugą nuo smurto artimoje aplinkoje ir sakė, jog norėtų, kad JAV senatorės savo kolegas vyrus spaustų dėl kovos su lytine prievarta ginkluotosiose pajėgose. Ji sakė siekianti įgyti teisės daktaro ir verslo administravimo magistro laipsnius.

Per talentų konkursą K.Kazantsev sudainavo Pharrello Williamso „Happy“ – sėdėdama ant scenos grindų sukryžiavusi kojas ir stuksendama į grindis raudonu plastikiniu puodeliu.

Ši puikiai besimokanti studentė tikisi siekti karjeros tarptautinės diplomatijos srityje, nurodo organizacija „Miss America“.

Pirmąja vicemis tapo „Mis Virdžinija“ Courtney Paige Garrett.

Kitos tarp penkių finalisčių patekusios merginos yra „Mis Arkanzasas“ Ashton Jo Campbell, „Mis Florida“ Victoria Cowen ir „Mis Masačusetsas“ Lauren Kuhn .

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.