Šokiruoja! Iki šiol amžina storuliukė numetė 8 kg per savaitę!

„Nugalėjau skepticizmą ir pakeičiau savo gyvenimą“ – taip sako Paula Janušaitė (29 m.), per kelias dienas numetusi 8 kg.

Šokiruoja! Iki šiol amžina storuliukė numetė 8 kg per savaitę!
Šokiruoja! Iki šiol amžina storuliukė numetė 8 kg per savaitę!
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2014, 11:00 AM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:12 PM

Ar tai buvo pirmas kartas, kai bandei sulieknėti?

Esu išbandžiusi beveik viską: sportą, daug dietų, tablečių. Jokio poveikio! Numečiau vieną ar du kilogramus. Atsiprašau – kas tie du kilogramai? Išgerk stiklinę vandens ir pusė kilogramo sugrįš. Džiaugiuosi, kad nugalėjau savo skepticizmą, pabandžiau ir šį kartą. Per šią savaitę pakeičiau savo gyvenimą.

Kaip tu nusprendei išbandyti Stokholmo dietą?

Girdėjau daug teigiamų atsiliepimų iš pažįstamų žmonių, žiniasklaidos. Draugė man persiuntė Stokholmo dietos programos, pagal kurią ji pati prarado 13 kilogramų, testą… Na, tai yra daug – 13 kilogramų, bet aš vis tiek buvau skeptiškai nusiteikusi – vis dėlto daug išbandyta. Perskaičiau, kad laikantis Stokholmo dietos siūloma garantija – jei kažkas nepatinka, man sugrąžinami pinigai be jokių klausimų. Tai jau kitas dalykas! Užpildžiau testą ir užsiregistravau laikytis dietos tą pačią dieną. Po savaitės – liekna moteris. Neįtikėtina, esu dabar labai laiminga!

Kaip vertini sudarytą dietą?

Buvau nustebinta, nes joje buvo tokių produktų, kurių niekada nesitikėjau rasti lieknėjimo programoje. Pavyzdžiui, aš turėjau valgyti šokolado, plaktos grietinėlės, taip pat kiaušinių ar lašinukų. Testas atskleidė, kad mano medžiagų apykaita yra labai savita. Dėl to negalėjau numesti svorio. Labai svarbu valgyti tam tikrus produktus, kurie aktyvina mano medžiagų apykaitą ir verčia ją deginti riebalus, o ne kaupti papildomas atsargas ant šlaunų ir kitose vietose. Man labai palengvėjo po šio atradimo – dabar visą likusį gyvenimą žinosiu, ką daryti, kad visada būčiau liekna. Po trijų dienų buvo numesti penki kilogramai. Dabar praėjus savaitei po dietos įlendu į 36 dydžio kelnes.

Ko palinkėtum kitoms norinčioms numesti svorio?

Net jei esi skeptiškai nusiteikusi – tiesiog pabandyk, nes gali prarasti tik nereikalingus kilogramus!

Iki rugsėjo 16 d. StockholmHealth.com siūlo pagerinti sveikatą – numesk svorio laikydamasi Tau pritaikytos dietos! Sudaryti savo dietą gali StockholmHealth.com – pirmosioms 50 susidomėjusiųjų šiandien dietos plano sudarymą apmokės StockholmHealth (pačiai reikės sumokėti tik 36,95 Lt dydžio registracijos mokestį).

Siekiant apsaugoti informaciją pateikusio asmens teises į privatumą, asmens identitetas pakeistas, paveikslėlis yra iliustratyvaus pobūdžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.