Modelis Simona Starkutė įsitikinusi: ją saugo angelai

Darbingai ir šiltai – taip nusiteikusi modelis Simona Starkutė (28 m.). Graži mergina jau atsigavusi po skyrybų su mylimuoju. Galbūt geros savijautos priežastis – ir dizainerės Indrės Kvedarienės (33 m.) sukurtas angelas, puošiantis drabužius, mat Simona yra tikinti.

Modelis Simona Starkutė tapo dizainerės Indrės Kvedarienės naujos kolekcijos veidu.<br>D.Gražio nuotr.
Modelis Simona Starkutė tapo dizainerės Indrės Kvedarienės naujos kolekcijos veidu.<br>D.Gražio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 7:28 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 8:12 AM

Būtent angelas padėjo dizainerei I.Kvedarienei susipažinti su Simona ir prisikviesti ją į fotosesiją – nusiuntė modeliui dovanų glaustinukę su jo motyvu.

„Fotosesija buvo įsimintina – iš pradžių buvo sumanyta vienaip, o prasidėjus darbui viską teko keisti, bet viskas tik į gera. Gal padėjo angelai, – juokėsi Simona. – Galiu save vadinti tikinčiu žmogumi, tad simbolika, susijusi su gražiais dalykais, tikėjimu, angelais sargais ar kita ypatinga galia, man reiškia labai daug.“

Simonai patiko ir I.Kvedarienės drabužiai – jie atitinka modelio mėgstamą laisvalaikio stilių.

Dizainerė dar nėra garsi – dvylikos ir ketverių metų sūnus Joną ir Jorį auginanti moteris kurti pradėjo prieš metus. Baigusi vadybos studijas metų metus gaišo dirbdama nemėgstamą darbą, kol nusprendė pagaliau atsidėti širdies šauksmui.

Ką abi madingos moterys patartų kitoms įsigyti šį rudenį?

Odinių drabužių – sutartinai atsakė Simona ir Indrė.

„Įsigijau skrybėlių, švarkelių, daug odinių kelnių, šortų ir sijonų. Taip pat planuoju įsigyti ir Indrės sukurtų drabužių – jie šiam rudeniui kaip tik“, – pasakojo Simona.

Modelio darbe apdarai taip dažnai keičiasi, ar Simona spėja į juos atidžiau pažvelgti, įsiminti?

„Iš tiesų mano darbe po daugelio fotosesijų apranga įsilieja į bendrą visumą, tačiau jei koks drabužis patraukia dėmesį, būtinai kruopščiai apžiūriu, iš kokio jis audinio, ar kokybiškai pasiūtas, ar derėtų prie mano jau turimų drabužių“, – sakė modelis.

Simona nedalyvautų fotosesijoje, susijusioje su garbės ir orumo sumenkinimu, – ji nesivilktų drabužio su įžeidžiančiais užrašais ir apatinių bei kostiumų, skirtų intymių prekių parduotuvių reklamai.

Labiausiai ji žavisi mados namų „Valentino“ kūryba, o nuostabiausiai jautėsi per Madride surengtą fotosesiją, kai puošėsi „Christian Dior“ vakarinėmis suknelėmis.

Kaip Simona jaučiasi? Juk ne taip seniai išsiskyrė su žmogumi, kurį daug metų mylėjo ir net ketino tuoktis.

„Gyvenu darbingomis ir šiltomis nuotaikomis. Ruduo – gražus, spalvingas sezonas, be to, lapkritį mano gimtadienis. Tikiuosi, jis šiais metais bus pats geriausias ir gražiausias su man brangiausiais žmonėmis, – džiūgavo S.Starkutė. – Išmokau nieko nebeplanuoti, nes kai tik ką nors susidėlioji, Dievas juokiasi. Gyvenu šia diena, viską darau taip, kad rytą netektų gailėtis.“

Kaip to išmokti? Reikia gimti gražiai?

„Laimė nuo grožio nepriklauso, ją mes patys kuriame kiekvieną dieną. O kad jaustum pilnatvę, reikia ta laime dalintis su kitais. Vadinasi, gyventi reikia taip, kad ne tik pats jaustumeisi laimingas, bet ir esantys šalia“, – įsitikinusi mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.