Manekenei Vaidai Židonytei pakeistas plyšęs krūties implantas

Jis tiesiog plyšo. Kai manekenė Vaida Židonytė prieš trejus metus pateko į avariją Milane, teko iškęsti ne tik įvykio siaubą, bet ir tai, kad plyšo krūties implantas. Tačiau šiandien Vaida jaučiasi puikiai, nes jai neseniai pakeisti abiejų krūtų implantai.

Vaida Židonytė.<br>G.Žilinsko nuotr.
Vaida Židonytė.<br>G.Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 12:43 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 2:07 AM

„Mano gyvenime tai jau antra tokia operacija, tad jaudulio prieš pastarąją buvo mažai, žinojau, ko tikėtis – juk beveik prieš  dešimtmetį jau buvau įsitikinusi profesoriaus Kęstučio Vitkaus ir jo kolegų profesionalumu. Po operacijos praėjo dar nevisa diena, bet aš jaučiuosi puikiai, jau planuoju kelionę namo“, – atvirai kalbėjo V.Židonytė.

Krūtų implantų pakeitimo operacijai moteris ryžosi tik dabar.

„Šeiminės aplinkybės vertė atidėti operaciją, nes netrukus po avarijos aš pastojau, susilaukėme vaikelio, kurį dar 9 mėnesius maitinau krūtimi. Po avarijos ištyręs įplyšimą Kęstutis Vitkus užtikrino, kad jokių neigiamų padarinių jis nesukels, nuspręsta operaciją atlikti iš karto po gimdymo. Vėliau aš žindžiau mažylę, įsisukau į darbų sūkurį ir vis atidėliojau operacijos datą“, – pasakojo V.Židonytė, auginanti dvejų metų dukrą Mariją.

Pasak specialistų, įplyšimas, kurį patyrė V. Židonytė avarijos metu, nebuvo grėsmingas.

„Prieš 9 metus, kai Vaidai atlikome krūtų didinimo operaciją, sudėjome itin aukštos kokybės implantus, kurie turi „atmintį“ – net ir implantui suplyšus, jame esantis gelis neišteka, savo formos nepakeičia. Vaidos sveikata mūsų klinikoje buvo reguliariai stebima, todėl plyšimas nekėlė jokios rizikos. Plyšimas taip pat netrukdė maitinti naujagimį – implantai įdėti po raumenimis, pieno liaukos nepaliestos“, – sakė K.Vitkus.

V.Židonytė pasakoja iki šiol puikiai prisimenanti kraupią avariją, kurios metu plyšo jos krūtinės implantas.

„Tai įvyko prieš trejus metus Milano centre, automobilis buvo visiškai sumaitotas. Mane prispaudė oro pagalvė, o implantas nukentėjo apsaugos diržui milžiniška jėga įsirėžus į mano krūtinę, – prisiminė V. Židonytė. – Atvykę medikai, pamatę tai, kas liko iš automobilio, pirmiausia paklausė, kas sėdėjo šalia vairuotojo? Atsakiau: aš. Nužvelgę mane gydytojai pasakė: sveikiname su gimtadieniu.“ 

Jos teigimu, iš pradžių Milano medikai nepastebėjo įplyšimo, jie net nepastebėjo, kad jos krūtys padidintos implantais, o ji jiems apie tai neužsiminė.

Vaida neslepia, kad prieš dešimtmetį įsidėti krūtų implantus ją paskatino tai, kad jos, kaip manekenės, darbui reikalingos tam tikros formos.

„Operaciją dariausi ne dėl krūtinės dydžio – ji padidėjo minimaliai, tačiau įgavo gražesnę formą. Tai suteikė man daugiau pasitikėjimo savimi. Net ir dabar, praėjus 9 metams, puiku matyti, kad forma išlieka tokia pati“, – sakė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.