Grupė „Rollikai“ keičia įvaizdį: „Nebesame saldūs berniukai“

Kas nemėgsta pašokti pagal seną, gerą, kokybišką rokenrolą? Vaikinų grupė „Rollikai“, jau puikiai žino mačiusieji jos koncertus, tikrai mėgsta.

Fotosesijoje atsiskleidė nematytas „Rollikų" veidas.<br>E.Pinikienės nuotr.
Fotosesijoje atsiskleidė nematytas „Rollikų" veidas.<br>E.Pinikienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-21 12:23, atnaujinta 2018-01-25 06:14

Šį kartą vaikinai dalijasi naujausia savo fotosesija, kurioje atsispindi visai kitokie dainininkų portretai. „Pačioje grupės pradžioje buvome saldūs berniukai. Su tvarkingais marškinėliais, išlygintom kelnytėm ir nepriekaištingom šukuosenom, bet laukiniu vidum“, - šypsosi grupės narys Naglis Bierancas ir patikina, kad naujame grupės įvaizdyje atsiskleidžia visai kitoks grupės „Rollikai“ įvaizdis.

Sutelkę bendras pajėgas su fotografe Egle Pinikiene ir stiliste Renata Grėbliauskaite, dainininkai pasirinko vyriškai seksualų, šiek tiek iššaukiantį, bet, dėmesį prikaustantį įvaizdį.

„Džiaugiamės, kad fotografė Eglė leido būti savimi ir paskatino išryškinti paslėptas, gal ne visada demonstruojamas, charakterio savybes ir emocijas“, - vienbalsiai pasakoja „Rollikai“.

Vaikinai dovanoja naują savo fotosesiją visoms gerbėjoms, pažada greitu metu pristatyti naujausią savo kūrinį ir sako ačiū plaukui meistrui Olegui Berezinui (salonas “Proffi”), „Pando Pants“ bei „Pret-a-Porter“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.