Moterys dažosi dėl vyrų, o šie trokšta natūralumo

Naujausia apklausa, kurioje dalyvavo 1000 moterų ir 550 vyrų, parodė, kad net du trečdaliai Didžiosios Britanijos moterų naudoja kosmetiką vien tam, kad atkreiptų stipriosios lyties dėmesį. Likimo ironija, mat, pasak tyrimo duomenų, dauguma vyrų pirmenybę, vis dėlto, teikia natūralumui ir net 40 proc. iš jų mano, kad moterys naudoja per daug kosmetikos.

Likimo ironija: Moterys dažosi dėl vyrų, o šie trokšta natūralumo!<br>123rf nuotr.
Likimo ironija: Moterys dažosi dėl vyrų, o šie trokšta natūralumo!<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 2, 2014, 8:04 AM, atnaujinta Jan 23, 2018, 6:38 PM

Mokslininkai teigia, kad kone pusė moterų naudoja kosmetikos priemones beveik 1500 kartų per metus, o du trečdaliai moterų nenaudoja kosmetikos tik kiek mažiau nei vieną mėnesį per metus. Nieko keisto, mat dauguma apklaustų dailiosios lyties atstovių tikina, kad pasidažiusios jaučiasi daug geriau, o 28 proc. sako, kad be makiažo joms trūksta pasitikėjimo savimi.

17 proc. moterų teigia, kad atšauktų pasimatymą, jeigu rankinuke neturėtų pilnutėlės kosmetinės. Tačiau geriausia dalis – prieš akis. Net 14 proc. moterų niekada neišeitų iš namų be makiažo, o nuostabą keliantys 67 proc. moterų iš namų nepasidažiusios išeina vos du kartus per mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.