Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Podiumo žvaigždės apsinuogino erotiniam „Pirelli“ kalendoriui

Nenumaldomai artėjantys 2015 metai pažėrė išankstinių dovanų – jau dabar galima akies krašteliu pažvelgti į erotinį „Pirelli“ kalendorių ir savo grožybes apnuoginusias podiumo žvaigždes. Regis, daugelis vyrų slapta svajoja apie tokią Kalėdinę dovaną!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 5:37 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 2:06 AM

Prieš fotografą Stepheną Meiselį drabužius drąsiai nusimetė 12 mados industrijos gražuolių. 2015 metų kalendoriuje vyrų akis džiugins manekenės Adriana Lima, Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Joan Small, Natalija Vodianova, Sasha Luss ir Anna Ewers.

„Pirelli“ fotoprojektas, pradėtas įgyvendinti 1964 metais, per tą laiką tapo vienas iš sėkmingiausių ir populiariausių leidinių, kur modelius fotografuoja taip pat geriausi pasaulio fotografai. Be to, pastaraisiais metais kalendoriuje buvo galima išvysti ir mados metrų darytas fotografijas: Karlo Lagerfeldto, Terry‘io Richardsono, Mario Testino ir Annie Leibovitz.

Таip pat skirtingais laikotarpiais leidiniui fotografavo Herbas Rittsas, Richardas Avedonas, Patrickas Demarchelieris ir Normanas Parkinsonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.