Lotynų Amerikos „Grammy“ ceremonijos stilius: sėkmė ar nelaimė?

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį 15-ąjį kartą išdalyti Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimai. „MGM Grand Garden“ arenoje greta Las Vegaso surengta ceremonija pasižymėjo prabanga ir įspūdingų pasirodymų gausa.

Iš kairės: Laura Aleman, Alessandra Ambrosio ir Roselyn Sanchez.<br>AP nuotr.
Iš kairės: Laura Aleman, Alessandra Ambrosio ir Roselyn Sanchez.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 2:55 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 10:19 PM

Ceremonijos žiūrovai neturėjo laiko nuobodžiauti, mat čia šou surengė pasaulinio lygio žvaigždės, tokios kaip Pitbullis ar Ricky Martinas. Tačiau daugeliui vyrų rūpėjo visai ne tai, mat raudonuoju kilimu žengė viena už kitą labiau išsipusčiusios ceremonijos viešnios.

Supermodelis Alessandra Ambrosio apdovanojimų ceremonijos proga pasipuošė itin trumpute „Balmain“ suknele. Didelė suknelės iškirptė beveik nepaliko paslapčių.

Savo kūno linkiais grožėtis leido ir aktorė Laura Aleman. Nors jos suknia šlavė žemę, jos audinys - plonas it voratinklis.

Daug kuklesnė išliko dainininko ir aktoriaus Marco Anthony žmona Shannon De Lima. Jos rugiagėlių mėlynumo suknia, palyginus su A.Ambrosio ir L.Aleman, uždara. Tačiau kristalais siuvinėtas drabužis ją pavertė tikra vakaro karaliene. Juk kuklumas žmogų puošia.

O ką jūs manote apie Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimų viešnių stilių. Savo nuomonę išreikškite vertindami kiekvieną nuotrauką atskirai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.