Nijolės Veličkienės anūkė Monake pristatė savą kailių kolekciją

Nors ji dar maža – jos sąskaitoje jau įspūdinga pinigų suma. Garsiosios kailių karalienės Nijolės Veličkienės devynerių metų anūkė Alisia sukūrė savą kailinių kolekciją ir pristatė ją Monake.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-21 14:36, atnaujinta 2018-01-20 22:19

Jos vardas virto prekės ženklu Alisha V, ji prisistato kaip Alisha Velicka.

Kolekcija sukurta bendradarbiaujant su dizaineriu Martinu Mataru, Alisia pati tapo savo kūrinių serijos veidu.

Vaikiški drabužiai sukurti iš šinšilų, sabalų, audinių bei triušio kailių, derinant juos su šilku, kašmyru bei oda.

Telefonu kalbinta pati N.Veličkienė sakė nekomentuosianti žinios. Jau kurį laiką tiek ji, tiek jos trys sūnūs – Laimonas, Liutauras ir Povilas yra atsiriboję nuo viešojo gyvenimo ir žiniasklaidos.

Tačiau šeimos darbai pasiekia Lietuvą – kaip šiuo atveju garsas apie Alisios naują kolekciją.

Jau trejų metų Maskvoje gimusią mergaitę fotografuotis kvietė garsūs pasaulyje žurnalai „Vogue“, „InStyle“, „L'Officiel“. Modelio karjerą ji pradėjo būdama penkių mėnesių. Milane jos tėvai – su „Nijolė“ ženklu dirbantis Laimonas Velička ir jo žmona rusė Irina Mataru – nuolat sukosi mados pasaulyje. Kartą vienos fotosesijoje metu stilistai atkreipė dėmesį į smalsiai aplinką stebinčią penkių mėnesių mažylę ir apgaubė ją šinšilų kailiniais, darė nuotraukas.

Ūgtelėjusi Alisia demonstravo kailinius Maskvoje, buvo „Nijolė“ vaikiškos kailinių linijos veidu Italijoje. Mergaitei labai patiko visa tai.

Tėvai dukrai nuo pat mažens skyrė labai didelį dėmesį. Alisią nuolat lydėjo filipinietė auklė Franchesca. Ji mergaitė po Milaną vežiodavo baltu kabrioletu, vietoj numerių pažymėtu „ALISHA“ vardu.

Alisia visuomet būdavo dėmesio centre – ar apsilankiusi „Nijolė“ „show room'e“ garsiojoje Milano Montenapoleonės gatvėje, kur brangius drabužius rinkdavosi turtingos moterys ar restorane, tėvams vakarieniaujant su svečiais ir verslo partneriais.

Mažylė buvo įtraukta ne tik į mados pasaulį – teatras, baletas, muzika taip pat jos dėmesio sritys.

Laimonas Velička turi tris vaikus – dukra Simona ir sūnus Haroldas gyvena Lietuvoje su buvusia žmona Rasa Veličkiene. Su Irina Laimonas susituokė 2005-ųjų lapkritį. „Alisha V" kolekcijos pristatymą galite pažiūrėti čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.