Stipriausios A. Kavaliauskaitės varžovės konkurse „Mis pasaulis“

Didysis grožio konkurso „Mis pasaulis“ finalas - jau čia pat. Lietuvai atstovaujanti Agnė Kavaliauskaitė iki jo sėkmingai skynėsi kelią. O kaip sekėsi kitų šalių gražuolėms? Kas turi daugiausiai šansų pelnyti gražiausios pasaulio merginos karūną? - klausia „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“. Primename, kad jau šiandien įvyksiantį grožio konkursą „Mis pasaulis“ tiesiogiai 17 val. transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

Iš kairės: Mis Pietų Sudanas, Mis Anglija ir Mis Pietų Afrikos Respublika.
Iš kairės: Mis Pietų Sudanas, Mis Anglija ir Mis Pietų Afrikos Respublika.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 14, 2014, 8:50 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:54 AM

Mis Pietų Afrikos Respublika Rolene Strauss

22-ejų Rolene – medicinos studentė. R.Strauss viliasi vieną dieną įsteigti įmonę, kurios svarbiausias tikslas būtų rūpintis moterų sveikata.

Gražuolei patinka žaisti golfą, važinėti dviračiu, skaityti edukacines knygas. Taip pat Rolene groja fleita, pianinu ir gitara.

Galimybė laimėti – 10 iš 10. (Čia ir kitur pateikiamas britų žiniasklaidos vertinimas. – Red.)

Mis Kanada Annora Bourgeault

21-erių psichologijos studentė siekia pasaulyje skleisti viltį ir pozityvumą.

Labiausiai ją erzinantis dalykas? Greitas šiuolaikinio žmogaus gyvenimo ritmas. Annora negali pakęsti skubėjimo, kuris trukdo pamatyti tikrąjį pasaulio grožį.

Galimybė laimėti – 8 iš 10.

Mis Australija Courtney Thorpe

24-erių Courtney šiuo metu studijuoja masines komunikacijas. Taip pat ji – laisvai samdoma rašytoja ir stilistė. Jos rašytojos žvaigždė jau sužibo – gražuolė išleido populiarią knygą vaikams. Dabar ji svajoja parašyti visą seriją mokomųjų knygų vaikams.

„Manchester United“ gerbėja laisvalaikiu mėgsta žaisti futbolą, jodinėti žirgais ir stovyklauti.

Galimybė laimėti – 8 iš 10.

Mis Amerika Elizabeth Safrit

Iš mažo miestelio Šiaurės Karolinoje kilusi 22-ejų Elizabeth yra baigusi politikos mokslų ir žurnalistikos studijas. Taip pat ji dirba lobiste.

Daug talentų turinti amerikietė – baleto šokėja. Dar ji praktikuoja Bikramo jogą. Tapusi Mis Amerika Elizabeth pradėjo bendradarbiauti su labdaros organizacija „Saugokite vaikus“.

Galimybė laimėti – 7 iš 10.

Mis Pietų Sudanas Awien Kuanyin-Agoth

19 metų Awien – pirmoji Pietų Sudano atstovė per visą konkurso „Mis pasaulis“ istoriją. „Mano tauta šiuo metu yra pati jauniausia pasaulyje. Tai aukštų ir tamsių žmonių kraštas, kurios kultūra itin įvairialypė. Mano tautą sudaro daugiau nei 60 skirtingų genčių“, – Pietų Sudaną pristatė Awien.

Jau antrus metus A.Kuanyin-Agoth studijuoja vaikų psichologiją. Gražuolė tikisi vieną dieną tapti įtakingiausia savo srities specialiste.

Tinklinis ir krepšinis – dvi mėgstamiausios Awien sporto šakos. Taip pat ji mėgsta skaityti knygas ir klausytis hiphopo muzikos.

Galimybė laimėti – 10 iš 10.

Mis Rusija Anastasija Kostenko

20 metų rusė – dar viena žurnalistikos studentė grožio konkurse. Taip pat ji – profesionali šokėja, šokusi Rostovo teatre. Dar Anastasija šoka Lotynų Amerikos, modernius šokius.

Nors šokis yra didžioji Anastasijos aistra, mergina neatsisakytų karjeros televizijoje, ypač jei tai būtų susiję su žurnalistika arba jai būtų leista vesti savo laidą.

Galimybė laimėti – 7 iš 10.

Mis Uganda Leah Kalanguka

23-ejų mergina jau turi kompiuterių inžinieriaus bakalauro laipsnį. Vis dėlto Leah toliau tęsia studijas. Gražuolės ambicijos didelės – ji trokšta tapti įtakinga kompiuterių inžiniere savo šalyje.

L.Kalangukos pomėgiai – dainavimas, šokiai. Mėgstamiausios gražuolės sporto šakos – tinklinis ir plaukimas.

Galimybė laimėti – 7 iš 10.

Mis Anglija Carina Tyrrell

24-erių Carina – viena intelektualiausių konkurso dalyvių. Ji Kembridžo universitete studijuoja mediciną ir yra geriausia kurso studentė. Dar ji – Kembridžo universiteto Pasaulinės sveikatos draugijos prezidentė. Laisvalaikiu gražuolė savanoriauja vienoje Kembridžo labdaros organizacijų, kuri rūpinasi benamiais.

Maža to, C.Tyrrell – slidinėjimo instruktorė, yra laimėjusi apdovanojimą gimnastikos rungtyje. Dar Carina reguliariai keliauja kartu su humanitarinės pagalbos vaikams grupėmis į Indiją, Braziliją, Ganą ir Ruandą.

Galimybė laimėti – 10 iš 10.

Mis Velsas Alice Ford

Molekulinės biologijos studentei Alice šiuo metu – 21-eri. Mergina grožio konkurse dalyvauja, nes tiki, kad „Mis pasaulis“ atskleidžia moterų stiprybes, suteikia joms realios galios.

„Kaip būsimajai mokslininkei man svarbu drąsinti jaunas moteris. Manau, kad labai svarbu skatinti jaunas moteris žengti į mokslininkų pasaulį, kuriame, bent jau man taip atrodo, esame labai nuvertinamos“, – įsitikinusi A.Ford.

Galimybė laimėti – 9 iš 10.

Mis Airija Jessica Hayes

20 metų gražuolė šiuo metu studijuoja verslą ir svajoja pradėti karjerą mados industrijoje.

Laisvalaikiu Jessica mėgsta jodinėti, šokti. Merginos specializacija – tautiniai airių šokiai. Artimiausi jos šeimos nariai – profesionalūs sportininkai.

Galimybė laimėti – 9 iš 10.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.