Šokiruoja! Dianos istorija kaip neteko 10 kg. svorio

„Sudėjau šalia dvi nuotraukas: prieš dietą ir po jos, buvau priblokšta – rezultatai akivaizdūs“, – taip pabaigusi lieknėjimo programą pasakoja dviejų vaikų mamytė ir verslininkė, kūdikių aksesuarų prekės ženklo „Happy Ulula“ įkūrėja Diana Rijniecė (31 m.) iš Rygos.

Kūdikių aksesuarų prekės ženklo „Happy Ulula“ įkūrėja Diana Rijniecė (31 m.) iš Rygos.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Kūdikių aksesuarų prekės ženklo „Happy Ulula“ įkūrėja Diana Rijniecė (31 m.) iš Rygos.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 10:00 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 10:26 PM

Tik šiandien – gruodžio 18 d. – skaitykite interviu su Diana ir sužinokite, kur galite nemokamai patikrinti savo galimybes sulieknėti ir gauti dietologo konsultaciją.

– Diana, papasakok, kaip nusprendei pradėti lieknėti?

– Iki nėštumo buvau liekna. Bet po antrojo nėštumo jau nebegalėjau įlįsti į senąsias kelnes. Jau seniai norėjau atsikratyti pilvuko, kuris atsirado pagimdžius vaikučius, ir nepageidaujamų kilogramų, tiesiog nebuvo tam laiko. Klientų užsakymai, šokinėjimas aplink vaikus ir namų priežiūra atima daug jėgų. Vienas dalykas, ką supratau iš karto – sporto salė ar tabletės ne man. Lieknėjimo programa liko kaip alternatyva, kai mažai laiko, bet nori rezultatų.

– Kodėl nusprendei išbandyti būtent Stokholmo dietą?

– Apie Stokholmo metodą skaičiau daug gerų atsiliepimų internete. Tiesą sakant, visos šios sėkmės istorijos su nuotraukomis iš pradžių man atrodė per daug teigiamos. Šiek tiek abejojau. Bet pagalvojau, – na, gerai, 10 eurų... sumokėsiu. Tada aš dar nežinojau, kad pinigai grąžinami, jei nesi patenkintas. Užpildžiau testą ir užsisakiau dietą. Dabar išeina – bijojau prarasti pinigus, bet vietoj to praradau 10 kilogramų!

– Kaip tau pavyko numesti antsvorio?

– Po testo – kitą dieną gavau savo programą, įsipareigojau nepraleisti nė vieno punkto. Priėmiau visa tai labai rimtai. Pirmasis rezultatas, kurį pastebėjau – maždaug trečią dieną drabužiai tapo laisvesni. Pati svarstyklių namie neturiu, todėl tikslius rezultatus sužinojau pas šeimos gydytoją. Nuo 74 kg, tiek svėriau anksčiau, iki 66 kilogramų po dietos – tai man buvo didelis siurprizas! Nesitikėjau, kad skaičiai bus tokie įspūdingi. Kai sudėjau šalia viena kitos nuotraukas prieš dietą ir po jos, buvau priblokšta, nes svorio netekimas tikrai akivaizdus.

– Ar antsvoris po to negrįžo?

– Tai taip pat man kėlė nerimą. Tiesą sakant – 4 mėnesius po plano baigimo – svoris dar toliau mažėjo! Mano medžiagų apykaita yra aktyvuota, todėl nesukdama galvos iš viso praradau 10 kg. Per šį laiką pakeičiau visą savo garderobą, nes drabužiai, kuriuos anksčiau nešiodavau, man dabar per dideli. Šiuo metu mano svoris stabilus – 64 kg.

– Ką palinkėtum kitoms moterims, taip pat norinčioms atsikratyti nereikalingų kilogramų?

– Liautis bijoti! Norėdama sulieknėti, turi pati žengti pirmą žingsnį – užpildyk svorio testą ir užsiregistruok į programą!

Iki gruodžio 18 d. StockholmHealth siūlo pagerinti sveikatą – numesk svorio laikydamasi Tau pritaikytos dietos! Sudaryti savo dietą gali StockholmHealth.com – pirmosioms 50 susidomėjusiųjų šiandien dietos plano sudarymą apmokės StockholmHealth (pačiai reikės sumokėti tik 36,95 Lt dydžio registracijos mokestį).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.