„Oskarų“ gėda: žvaigždės, pasižymėjusios beskonybe ir vulgarumu

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį vykusios „Oskarų“ įteikimo ceremonijos svečių stilius yra geriausias įrodymas, kad išvaizdai galima išleisti solidžias sumas ir vis tiek atrodyti blogai. Dažniausios žvaigždžių klaidos – vulgarumas ir aklas madų sekimas, nekreipiant dėmesio į figūros ypatumus. 

Iš kairės: Sia, Blanca Blanco, Jennifer Lopez, Irina Shayk, Marion Cotillard.<br>AP ir Scanpix nuotr.
Iš kairės: Sia, Blanca Blanco, Jennifer Lopez, Irina Shayk, Marion Cotillard.<br>AP ir Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-23 20:52, atnaujinta 2018-01-12 12:37

Aktorė Scarlett Johansson pasipuošė jos tobulus figūros linkius išryškinančia smaragdo žalumo „Versace“ suknia. Nuostabų įvaizdį Scarlett sugadino užsisegdama tokios pat spalvos masyvų vėrinį. 

Iš garsenybių jūros išsiskyrė dainininkė Sia. Atlikėja užsimaukšlino peruką su tokiais ilgais kirpčiais, kad šie uždengė visą jos veidą. Kažin, ar per tokią šukuoseną Sia matė, kas vyko scenoje.

Aktorė Marion Cotillard, pasirinkusi žemę šluojančią mados namų „Dior“ suknią, pateko į stilingiausiųjų svečių sąrašus. Vis dėlto ne veltui egzistuoja patarlė, kad neperšokus griovio negalima sakyti „op“. Į „Oskarų“ ceremonijos dūzges Marion atvyko pasipuošusi baltu pūstu sijonu ir žėrinčia palaidine. Su šiais drabužiais aktorė atrodė lyg pasišiaušusi gulbė.

Ne tik Marion, bet ir dainininkė Jennifer Lopez suklydo persirengusi dūzgėms. Ceremonijos metu Jennifer spindėjo prabanga ir elegancija. „Elie Saab“ suknia, kurią vilkėjo J.Lopez, buvo pribloškianti. Tačiau naktį dainininkė ją iškeitė į dizainerio Zuhairo Murado kūrinį. Atvira ir kristalais žėrinti suknia Jennifer visai netiko, su ja atlikėja atrodė itin vulgariai.

Kad vulgarumas niekada nebuvo gero skonio ženklas taip pat derėtų įsidėmėti dainininkei Ritai Orai, supermodeliui Irinai Shayk ir britų aristokratei Victoriai Harvey.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę