L. Salasevičiaus suknelė – aštuoniolikmetei gražuolei iš Kauno

Aštuoniolikmetė kaunietė apdovanota ypatingu dizainerio Liutauro Salasevičiaus dėmesiu. Abiturientei Gerdai Mažeikaitei nusišypsojo laimė ne tik tapti VIP viešnia jau šiandien įvyksiančiame L. Salasevičiaus kolekcijos pristatyme. Mergina įrodė atrodanti taip pat gerai kaip dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė ir laimėjo dizainerio kurtą suknelę ir įvaizdį.

Gerda Mažeikaitė (viduryje) tapo konkurso „Iššūkis Oksanai Pikul“ nugalėtoja. Iš kairės – balsuotojų favoritė Anastasija Samochvalova. Iš dešinės – L.Salasevičiaus ir O.Pikul-Jasaitienės komplimentų sulaukusi Rugilė Genelytė.
Gerda Mažeikaitė (viduryje) tapo konkurso „Iššūkis Oksanai Pikul“ nugalėtoja. Iš kairės – balsuotojų favoritė Anastasija Samochvalova. Iš dešinės – L.Salasevičiaus ir O.Pikul-Jasaitienės komplimentų sulaukusi Rugilė Genelytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 8:23 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 3:50 PM

G. Mažeikaitė tapo konkurso „Iššūkis Oksanai Pikul“ nugalėtoja. Mergina kaip ir kitos kandidatės siuntė savo nuotrauką, kurioje bandė parodyti atrodanti taip pat gerai kaip O. Pikul-Jasaitienė. Iš daugiau nei šešiasdešimties merginų buvo išrinktos dešimt daugiausiai internautų balsų surinkusios nuotraukos. Iš laimingojo dešimtuko L. Salasevičius ir O. Pikul išrinko kaunietę Gerdą Mažeikaitę. Aštuoniolikmetei merginai atiteks dizainerio kurta suknelė ir įvaizdis bei VIP kvietimas į naujausios kolekcijos „Miesto raganos“ pristatymą.

„Ši žinia išties labai netikėta. Konkurse dalyvavau ne todėl, kad lyginčiausi su kitomis merginomis ar O. Pikul-Jasaitiene. Man labai patinka Liutauro kūryba dėl to pagalvojau, kodėl neišmėginti savo jėgų? Aš tikrai labai laiminga laimėjusi tokį šaunų prizą“ – emocijų neslepia G. Mažeikaitė, kurią palaikė 2090 internautų.

„Džiaugiuosi, kad konkursu susidomėjo tiek daug merginų. Visos bandė parodyti, kodėl yra tokios pat geros, gražios, vertos būti mano mūza, kaip Oksana. Neneigsiu, buvo ir tokių, kurioms tikrai neverta lygintis su ja. Tačiau labai džiaugiuosi, kad tiek daug žmonių domisi mano kūryba. Šiuo metu kaip tik baiginėjami paskutiniai kolekcijos pristatymo darbai. Labai lauksiu visų savo gerbėjų įvertinimo rytoj pristatant savo naujausią kolekciją „Miesto raganos“. Sveikinu konkurso nugalėtoją Gerdą, su kuria pasimatysime jau šiandien“, – sako L. Salasevičius.

Pasak dainininkės O.Pikul-Jasaitienės, jeigu būtų buvusi galimybė, ji būtų apdovanojusi visas konkurso dalyves: „Šį kartą nugalėtoją su Liutauru išrinkome vienbalsiai. Net pačią tai nustebino, kad nebuvo jokių diskusijų. Mane patraukė merginos žvilgsnis, veido bruožai. Žinau, koks yra Liutauro skonis moterims, galbūt dėl to mūsų nuomonė buvo tokia vieninga. Sulaukėme tikrai daug laiškų iš merginų, kurios norėjo laimėti Liutauro suknelę, nemeluosiu, net pati būčiau dalyvavusi tokiame konkurse. Iš tikrųjų nustebino ir internautų aktyvumas, nes pirmame etape jie rinko savo favorites ir skyrė merginoms tūkstančius palaikymo balsų. Manau, kad Liutauro mūza turi būti moteriška, žavinti moteris. Tikiu, kad konkurso nugalėtoja Gerda su Liutauro suknele dar labiau atskleis savo moteriškumą“, – šypsosi O. Pikul.

O.Pikul-Jasaitienė ir L.Salasevičiaus dėmesio taip pat sulaukė ir konkurso dalyvė Rugilė Genelytė, kuriai, užėmus antrą vietą atitenka VIP kvietimas dviems asmenims į dizainerio naujausios kolekcijos „Miesto raganos“ pristatymą.

Vienas iš konkurso etapų vyko ir socialiniame tinklalapyje „Instagram“ kur merginos įkėlusios savo nuotrauką turėjo pridėti žymas #miestoraganos ir #lrytas. Bene daugiausiai dėmesio „Instagram" tinkle sulaukė Anastasija Samochvalova, kuriai taip pat atitenka VIP kvietimas stebėti L. Salasevičiaus kolekciją.

Visi norintys pamatyti įspūdingą mados šou dar galite įsigyti bilietus į dizainerio kolekcijos pristatymą, kuris vyks jau šį penkatdienį, kovo 13 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.