2015 metų vyrų šukuosenos: ryškios ir reikalaujančios priežiūros

„A-Twins“ komandos nariai Andrius Mašauskas ir Anatolijus Pajanok pristatė naujausią 2015 metų vyriškų kirpimų ir dažymų kolekciją „Fabuloso Man“.

Cyriškų kirpimų ir dažymų kolekcija „Fabuloso Man“.
Cyriškų kirpimų ir dažymų kolekcija „Fabuloso Man“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-01 18:09, atnaujinta 2018-01-07 18:54

Šeši modeliai įkūnijo kontrastą – vyriškumo kupinos šukuosenos, drąsūs gatvės kirpimai ar solidžios verslo linijos derintos su akinančiomis, neįprastomis plaukų spalvomis.

„Norėjome parodyti, kokius neįtikėtinus efektus galima išgauti derinant griežtų kirpimų formas su beprotiškomis, ryškiomis, tyromis spalvomis. Kontrastu ir atsvara joms tapo barzdos – nuo masyvių, iki santūresnių, trumpesnių,“ – aiškino A.Pajanok.

Pasak meistrų, šį sezoną galima išskirti kelias ryškiausias vyriškų šukuosenų tendencijas. Viena jų – glotnūs, atgal atšukuoti plaukai. Tai gana klasikinis kirpimo stilius, su paryškintu sklastymu, tik šį sezoną matines plaukų formavimo priemones pakeičia žvilgančios, suteikiančios plaukams „šlapio“ efekto. Čia pat – ir vadinamasis modernus „pompadour“ stilius, atkeliaujantis iš 50-tųjų, kupinas Elvio Presley dvasios.

Iš mados nesitraukia vidutinio ilgio plaukai – trumpesniais šonais, paliekant ilgesnius plaukus viršugalvyje, kuriuos galima tiek išraiškingai sušukuoti ant priekio, tiek sušukuoti atgal.

„Svarbu, kad tokią šukuoseną pasirinkęs vyras nepamirštų reguliariai lankytis pas kirpėją – kitaip trumpieji šonai netruks ataugti ir netvarkingai guls ant ausų,“ – pataria A.Pajanok.

Na ir, žinoma, vadinamasis „undercut“, arba pokirpimis – trumpai skusti galvos šonai, paliekant konstrastingai ilgus plaukus viršugalvyje.

„Tai gana patogi šukuosena, kurią lengva transformuoti į „samurajaus kuodą“ – vieną tokią versiją pasiūlėme ir savo naujojoje tendencijų kolekcijoje. Toks sprendimas puikiai tinka itin vešlius, gausiai garbanotus, neklusnius plaukus turintiems vyrams. Tačiau jam taip pat būtini dažni ir reguliarūs apsilankymai pas kirpėją,“ – sako A.Mašauskas.

Apsukęs istorijos ratą vėl sugrįžta kirpimas „aikštele“, šukuojant viršugalvio šonus atgal.

„Būtent tokį kirpimą sukūrėme didžėjui Modestui Švobai-Rembo. Tai stilinga, be galo vyriška šukuosena, tačiau ją pasirinkusieji turi žinoti, kad plaukų formavimo priemones teks naudoti kasdien,“ – perspėja stilingus vyrus A.Pajanok.

„Fabuloso Man“ vyras nebijo mados ir meta iššūkį nuoboduliui. Tai vyras, kuris ne prisitaiko, bet keičia visuomenės požiūrį. Mirtinai galantiškas, ryškus ir matomas. Mes norime pakviesti visus vyrus tapti stilingais – nesvarbu, kuo žaisite – spalva, forma, struktūra – svarbu, kad tai būtų jūsų nepakartojamos asmenybės išraiška. Tai, ką sukūrėme šioje vyriškų kirpimų ir dažymų kolekcijoje, yra tarsi 2015 metų vyrų manifestas,“ – įkvėpimu dalijosi „A-Twins“ narys A.Mašauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.