Devynerių rusaitė ketina nurungti garsiausias pasaulio manekenes

Kai mados pasaulyje sužibo viena garsiausių šių laikų manekenių Cara Delevingne, daugeliui buvo sunku patikėti, jog ant garsiausių mados namų podiumų gali staipytis tokio jauno amžiaus manekenė. Tačiau 1992-ųjų gimimo Carą nustelbė nauja žvaigždė – gražiausia pasaulio mergaite tituluota rusaitė Kristina Pimenova. Ir jaunajai žvaigždei – vos devyneri.

Devynerių rusaitė ketina nurungti garsiausias pasaulio manekenes.<br>„Instagram“ nuotr.
Devynerių rusaitė ketina nurungti garsiausias pasaulio manekenes.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2015, 11:11 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 8:39 AM

Garsiausiais pasaulio podiumais Kristina pradėjo žengti būdama ketverių, o septynerių jau pozavo „Vogue Bambini“ viršeliui. Ji taip pat yra buvusi ir mados namų „Roberto Cavalli“, „Dolce & Gabbana“, „Armani“ ir „Benetton“ reklaminis veidas.

K.Pimenovos karjerai pamatus paklojo jos modeliu dirbanti motina Glikerija Širokova, į mados industriją nusprendusi įsukti ir išskirtinio grožio dukrą. Mergaitei buvo smagu fotografuotis ir vilkėti vis naujus ir gražius drabužius. Ir šiandien mažasis supermodelis mėgaujasi savo veikla ir kaskart, pasirodžiusi ant podiumo, tampa renginio žvaigžde.

Nors praėjusiais metais K.Pimenovos mama, kuri taip pat yra ir jos vadybininkė, sulaukė aršios kritikos dėl perdėto mergaitės įvaizdžio seksualizavimo, Glikerija atšovė, jog mažoji manekenė vilki išskirtinai tik vaikiškus rūbus ir retai kada pozuoja su makiažu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.