Aristokratė Cressida Bonas sužibėjo naujoje „Mulberry“ reklamoje

Šviesiaplaukė Cressida Bonas visokeriopai stengiasi atsikratyti buvusios princo Harry mylimosios etiketės ir atsiriboti nuo ją siejusios praeities su karališkąja šeima. Šiandieną Cressida – britų mados namų „Mulberry“ ambasadorė ir 2015 metų pavasario/vasaros kolekcijos reklaminis veidas.

Cressida Bonas sužibėjo naujoje „Mulberry“ reklamoje.<br>„Mulberry“/Roberto Fairero nuotr.
Cressida Bonas sužibėjo naujoje „Mulberry“ reklamoje.<br>„Mulberry“/Roberto Fairero nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 13, 2015, 9:46 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 9:58 PM

Jauniausia aristokratės ledi Mary-Gaye Curzon ir galanterijos gaminių kompanijos „MacCulloch & Wallis“ vadovo Jeffrey Bonaso dukra prieš fotografo Roberto Fairerio objektyvą pozavo vilkėdama beveik 2,5 tūkst. eurų vertės sukneles. Per fotosesiją gražuolė pademonstravo ir savo išpuoselėtą kūną bei profesionalius šokio elementus.

Paklausta, ar būti vieniša yra malonu, C.Bonas nesikuklino ir atsakė: „Tiesą pasakius, taip, tikrai malonu“. Šie žodžiai – lyg peilio ašmenys nenuoramai Jungtinės Karalystės princui Harriui.

Princo ir C.Bonas keliai išsiskyrė prieš metus. Skyrybos karališkosios šeimos gerbėjams buvo lyg žaibas iš giedro dangaus, nes paskutiniais mėnesiais vis dažniau buvo kalbama apie galimas poros sužadėtuves. Sklido kalbos, kad princas ruošiasi kurti šeimą, kaip ir jo brolis princas Williamas, kuris 2011 metais vedė Kate Middleton ir praėjusią liepą susilaukė sūnaus princo George'o.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.