Kaip naudoti serumą veidui ir kuo jis skiriasi nuo kremo?

Serumas – tai tarsi greitoji pagalba, kai jaučiate, kad kažką reikia daryti su veido oda, o kosmetologės pašonėje nėra. Be to, tai ir puikus grožio puoselėtojas, veikiantis kryptingai, sistemingai ir nuosekliai.

123rf. nuotr.
123rf. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 7:22 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 3:36 PM

Kuo skiriasi serumas nuo kremo? Įmonės „Fragrances International“ mokymų vadovė Aušra Vareikienė palygino šiuos du produktus su kvepalais ir tualetiniu vandeniu. Jei norite kvepėti ilgai, sodriai – renkatės kvepalus, o ne kur kas lengvesnį tualetinį vandenį. Paprastai tariant, serumas – tai kur kas didesnis aktyvių medžiagų rinkinys nei kremas. A.Vareikienė sakė, kad serumus gaminančios kompanijos į juos sudeda visa, kas vertingiausia ir pažangiausia.

Ar teptis kremu panaudojus serumą?

„Jei norite išmesti pinigus į balą – nesitepkite, – aiškų pavyzdį pateikė A.Vareikienė. – Serumas veikia odos paviršiuje, jeigu jo „neprispausite“ – jis tiesiog išgaruos, nuveikęs ne visą savo darbą. Tam, kad jis įsiskverbtų į gilesnius odos sluoksnius, kremu pasitepti reikia, nepaisant to, kad panaudojus serumą oda jaučiasi puikiai ir nesinori teptis daugiau niekuo“.

Idealu, jei naudosite tos pačios linijos serumą ir kremą. Tačiau jei turite mėgstamą drėkinamąjį kremą, tikrai prieš jį galite tepti serumą nuo raukšlių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?