Naujausia „Emillion“ kolekcija – rožiniam moteriškumui

Naujausią kolekciją „Sofi“ pristatanti batų ir rankinių dizainerė Emilija Juršėnienė, kurianti prekių ženklą „Emillion“, nori, kad kiekviena moteris atėjus pavasariui kasdien švęstų savo moteriškumą įr seksualumą. Ir tam visai nebūtini trumpučiai sijonėliai bei žudantys aukštakulniai.

Modelis iš naujausios „Emillion“ kolekcijos „Sofi“.<br>„OKTO photography“ nuotr. Modelis E.Motuzaitė, G.Juozaponytė makiažas.
Modelis iš naujausios „Emillion“ kolekcijos „Sofi“.<br>„OKTO photography“ nuotr. Modelis E.Motuzaitė, G.Juozaponytė makiažas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 3:39 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:12 PM

„Kolekciją įkvėpė moteriškas švelnumas ir greitai bundančio pavasario gaiva. Mes, moterys, tiek visko kasdien sugebame nuveikti, kiekvieną dieną verčiame kalnus, todėl turime ir labai stipriai mylėti save, kiekvieną dieną padaryti dar malonesnę“, – samprotavo jauna dizainerė.

Moterims, kurioms kuria, ir sau Emilija linki jaustis gražiai ir svarbiausia – tikėti savimi bei skirti laiko sau.

„Reikia tik pasikvėpinti magiško aromato mėgstamais kvepalais, apsiklausyti širdį glostančios muzikos, apsiauti mėgstamus batelius ir nusišypsoti. Kiekvieną rytą, išeidamos iš namų, galime pasidaryti kur kas laimingesnės, nei tingiai lipdamos iš lovos“, – įsitikinusi dizainerė.

Esate jaunas dizaineris, kuris ką tik įkūrė savo drabužių, galanterijos ar aksesuarų liniją? O gal tiesiog laisvalaikiu mėgstate kurti sau ir savo draugams? Atėjo metas visiems parodyti save ir savo kūrinius! Trumpai aprašykite savo veiklą, nufotografuokite savo kūrinius ir atsiųskite viską el. paštu pramogos@lrytas.lt. Jūsų darbus išpublikuosime naujienų portalo lrytas.lt rubrikoje Stilius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.